Connect with us

Motorola pregateste telefonul Moto Edge 2022 si deja au aparut cateva randari destul de credibile, dar si o serie de specificatii tehnice posibile. Telefonul va face parte din gama “Edge”, una cu o denumire de marketing destul de reusita. Ne trimite cu gandul la un display fara margini.

Moto Edge 2022

MediaTek Dimensity MT6879, acesta ar urma sa fie procesorul integrat, insa nu putem discuta foarte mult despre el. Motivul este simplu, inca nu a fost anuntat si nu stim cam unde sa-l asezam in materie de performante. Probabil ca este un mid-range, aflam si de o imperechere cu 8GB RAM in cazul acestui nou Moto Edge 2022.

Motorola pregateste telefonul Moto Edge 2022

Design clasic Motorola, probabil ca nici nu ar trebui sa vedem aceste randari pentru a ne da seama despre ce este vorba. Partea din spate comuna cu restul modelelor produse de ei, un logo in centru si modulul camerelor cu o forma nu chiar noua sau surprinzatoare.

Moto Edge 2022 poza

Ecranul pare a fi surprinzator de bun, Motorola obisnueste sa integreze panouri ok pe telefoanele lor, chiar si pe cele accesibile. De data aceasta, Moto Edge 2022 ar urma sa aiba un panou pOLED cu refresh de 144Hz, rezolutie 2400×1080 pixeli si diagonala de 6.5″. Probabil ca va avea margini inguste, denumirea de “Edge” ne sugereaza asa ceva.

Motorola pregateste telefonul Moto Edge 2022

Continuam cu un acumulator de 5000 mAh, insa nu aflam ce tip de incarcare are. Camera principala de 50MP cu stabilizare optica, un semn ca telefonul nu va avea pret chiar foarte mic. Urmeaza inca un senzor de 13MP si 2MP, ceva clasic. Surprinzator, se vorbeste de un suport pentru stylus! Lansarea ar putea fi programata in vara acestui an, urmarim subiectul!

via

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!