Connect with us

Nothing Phone ar putea fi lansat chiar sapatamana aceasta, oficiali din cadrul companiei sustin pe Twitter ca lansarea este foarte aproape. Primul model lansat de catre fondatorul OnePlus, cel ce isi cauta din nou succesul cu noul proiect, unul care se anunta interesant si care va starni curiozitate. Este clar ca trebuie sa intri pe piata cu ceva nou pentru a mai atrage atentia in 2022!

Nothing Phone ar putea fi lansat chiar sapatamana aceasta

 

Nu va fi chiar un flaghsip, pretul urmand a se invarti in jurul sumei de 500 euro. Stim ca va avea un chipset de la Qualcomm, un Snapdragon puternic, dar nu chiar de varf. Au fost comunicate si o serie de detalii destul de interesante, printre ele aflam ca ecranul nu va avea margini, ramane sa vedem ce inseamna asta. Mai exact, ei spun “no chin”.

Nothing Phone ar putea fi lansat chiar sapatamana aceasta

Sasiu din aluminiu reciclat (spream unul rezistent pentru a nu aparea probleme de acest gen), spate din sticla transparenta, incarcare wireless. Acestea sunt detalii oficiale. Neoficial, ne asteptam la un panou OLED de 6.55 inch cu rezolutie 1080 x 2400 pixeli.Nothing Phone ar putea fi lansat chiar sapatamana aceasta

Nothing Phone va fi primul smartphone al unui producator nou. Si probabil ca isi pun in el multe sperante, trebuie sa prinda la public si sa performeze. Asta inseamna ca pentru cei 500 de euro ar trebui sa primim destul de multe. In caz contrar, nu va fi chiar ok pentru ei.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *