baterie

Serialul Arcane debuteaza pe 7 noiembrie pe Netflix

Serialul Arcane debuteaza pe 7 noiembrie pe Netflix

Serialul Arcane debuteaza pe 7 noiembrie pe Netflix – Premiera serialului Arcane va fi în centrul unui eveniment global pentru jucătorii și fanii League of Legends, alaturi de Campionatul Mondial League of Legends din 2021, eveniment care anul trecut a avut 49,45 de milioane de spectatori simultani din întreaga lume.

Este chiar primul serial produs de catre cei de la Riot Games, o veste buna pentru fanii League of Legends. Premiera internationala va avea loc duminica, 7 noiembrie la ora 04:00 pe Netflix. O alta noutate este data de faptul ca primul episod va pute fi retransmis de catre fani, pe Twitch.tv. Serialul este impartit in 3 acte, fiecare avand 3 cate episoade.

Arcane / Trailer Netflix

“Bazat pe universul League of Legends, serialul Arcane spune povestea conflictului dintre orașul bogat Piltover și mahalalele orașului subteran Zaun. Cunoscut în Runeterra drept „orașul progresului”, multe dintre cele mai stralucite minți locuiesc în Piltover.

Serialul Arcane debuteaza pe 7 noiembrie pe Netflix

Însa creația tehnologiei hextech care îi va permite unui om sa controleze energia magica va amenința acest echilibru între cele doua orașe. În timp ce Arcane deține poveștile campionilor din League of Legends, seria este de sine statatoare avand o lume complexa cu povestiri surprinzatoare, pline de decizii morale și animații uluitoare.”

Este vorba despre un serial animat, servicii de animație venind de la Fortiche Productions.