baterie

Netflix adauga jocuri in aplicatia pentru Android

netflix anunturi

Netflix adauga jocuri in aplicatia pentru Android – Iata ca aceasta companie vine cu o surpriza pentru utilizatori si adauga 5 jocuri, direct in interiorul aplicatiei pentru telefoanele mobile.

Cu toate ca ar trebui ca aceasta noua categorie sa fie deja disponibila la nivel global dupa actualizarea aplicatiei, se pare ca momentan, unii utilizatori vor trebui sa mai astepte. Este si cazul meu. Cu toate ca am actualizat aplicatia din Google Play, nu am gasit noua sectiune de jocuri in aplicatie.

Aplicatia Netflix pentru telefoanele mobile ar trebui sa aiba o sectiune dedicata de unde clientii pot sa-si descarce si sa joace aceste 5 jocuri (la nivel global). Nu se aplica taxe sau costuri suplimentare. Ar fi vorba despre urmatoarele titluri: Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: The Game, Shooting Hoops, Card Blast si Teeter Up.

Unele jocuri nu vor fi disponibile in cazul in care ati setat si sunteti logat pe un profil pentru copii si pot necesita o conexiune la internet pentru a fi jucate. Anuntul oficial suna cam asa:

Jocuri Netflix

Netflix adauga jocuri in aplicatia pentru Android

“Ne plac jocurile, fie că este vorba de jocuri fizice (Floor Is Lava), jocuri de minte (The Circle) sau Squid Game😉. Și ne place să ne distrăm membrii. De aceea suntem încântați să facem primul pas în lansarea în lume a jocurilor Netflix pe mobil. Începând de astăzi, membrii de pretutindeni pot juca cinci jocuri mobile: Stranger Things: 1984 (BonusXP), Stranger Things 3: The Game (BonusXP), Shooting Hoops (Frosty Pop), Card Blast (Amuzo & Rogue Games) și Teeter Up (Frosty). Pop).

Indiferent dacă îți dorești un joc obișnuit pe care îl poți începe de la zero sau o experiență captivantă care să te permită să aprofundezi în poveștile tale preferate, vrem să începem să construim o bibliotecă de jocuri care să ofere ceva pentru toată lumea. Ne aflăm în primele zile ale creării unei experiențe de joc grozave și suntem încântați să vă ducem în această călătorie cu noi.”