Connect with us

Stiri despre telefoane

Netflix lucreaza cu Microsoft pentru reclamele in aplicatie

Published

on

Netflix lucreaza cu Microsoft pentru reclamele in aplicatie si nu ar mai trebui sa dureze foarte mult mult pana cand populara platforma de streaming va oferi si un plan mai ieftin, un abonament pentru toata lumea, dar va strecura reclame in interiorul filmelor.

Agentiile de publicitate care isi difuzeaza reclamele prin Microsoft isi vor putea difuza anunturile anunțurile pe Netflix. Dezvoltarea acestor tipuri de abonamente este momentan in faza incipienta si va mai dura ceva pana cand utilizatorii vor avea parte de un plan mai accesibil. Iata ce a declarat un oficial din cadrul companiei Netflix:

microsoft

În luna aprilie, am anunțat că vom introduce un nou plan de abonament cu reclame la preț mai mic pentru consumatori, pe lângă planurile noastre de bază, standard și premium ce nu includ anunțuri. Astazi suntem încantați sa anunțam ca am selectat compania Microsoft ca partener global de publicitate si vanzari. Microsoft are capacitatea dovedita de a susține toate nevoile noastre de publicitate pe masura ce construim împreuna o noua oferta bazata pe anunțuri.

Advertisement

Mai important, Microsoft a oferit flexibilitatea de a inova de-a lungul timpului, atat din punct de vedere tehnologic, cat și din punct de vedere al vanzarilor, precum și protecție puternica a confidențialitatii

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des