Acasă Stiri despre telefoane

Prima poza facuta cu senzorul de 200MP de pe Edge 30 Ultra

0

Prima poza facuta cu senzorul de 200MP de pe Edge 30 Ultra, telefon sub brand Motorola si care va fi dezvaluit oficial chiar luna aceasta. Va fi cel mai bun Moto fabricat in prezent, senzorul principal fiind unul de tip ISOCELL HP1 (fabricat de Samsung).

Senzor CMOS cu o dimensiune a pixelului de 1/1,22”, un pixel unitar de 0,64μm si suport ISOCELL 3.0, poate sustine combinații de pixeli 4 in 1 sau 16 in 1 în funcție de scenariu etc. Pixeli cu o dimensiune de 0.64 microni ce folosesc tehnologia ChameleonCell. Dar stiti si voi, pot fi diferente intre aceste date tehnice si rezultatele pe care le vom vedea in realitate.

motorola 200mp

Si intr-un final, numai utilizatorul poate spune daca este multumit de telefon, cuvantul lui este mai presus de toti termenii de marketing cu care companiile incearca sa ne atraga atentia. Poza de mai jos este facuta publica chiar de catre Chen Jin, General Manager din cadrul Motorola. El a postat-o pe reteaua de socializare Weibo, populara in China. Afirma ca este facuta cu modul automat.

In alta ordine de idei, Edge 30 Ultra se va lauda si el cu procesorul Snapdragon 8+ Gen1, incarcare rapoda la 125W, spatele va avea un design complet fresh pentru Motorola, pana la 12GB RAM si un display OLED cu diagonala ce probabil va avea 6.8 inch.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.