Acasă Aplicatii pentru telefoane Android Nextbit camera si Nextbit galerie foto, aplicatii pentru Android de pe telefoanele...

Nextbit camera si Nextbit galerie foto, aplicatii pentru Android de pe telefoanele Nextbit

0
nofollow
Clip recent - Am pus mana pe un telefon "pedepsit" pe nedrept!

Nextbit camera si Nextbit galerie foto sunt doua aplicatii separate de sistemul de operare cu care vine telefonul din fabrica, ele se descarca separat si se instaleaza manual pe telefonul mobil, sunt in format apk si se gasesc instalate numai pe telefoanele Nextbit.

Ele functioneaza numai pe Android 6.0 Marshmallow, am testat si pe Lollipop dar fara succes. Este interesant ca ele exista si in Google Play, insa nu pot fi instalate pe orice telefon, acesta este motivul pentru care va pun la dispozitie aplicatiile in format apk,” această aplicație este incompatibilă cu toate dispozitivele dvs”.

Este normal sa primesc aceasta eroare deoarece se pare ca in mod normal, aplicatiile ar trebui sa functioneze numai pe telefoanele Robin de la Nextbit, daca nu stiati de existenta acestor telefoane, le vedeti mai jos sau in magazinul oficial, telefoane cu Android dar care se vor ceva mai speciale si chiar arata putin diferit fata de telefoanele despre care vorbim zilnic aici.

robin-mint-front_1024x1024 Nextbit camera si Nextbit galerie foto, aplicatii pentru Android de pe telefoanele Nextbit

Aplicatia de galerie (nextbit gallery apk) se descarca de AICI

Aplicatia de camera (nextbit camera) se descarca de AICI

Daca sunteti curiosi, le descarcati si le instalati, retineti ca nu functioneaza pe Lollipop sau pe alta versiune, sau puteti incerca, nu se stie niciodata. Aplicatia de camera este chiar ok si putine sunt aplicatiile de camera care se ridica la nivelul celei default, nu vorbesc aici de cele ce se instaleaza prin recovery si pot oferi mai multe optiuni fata de cea originala.

Capturi de ecran facute cu telefonul meu vedeti mai jos:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here