Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Nextbit camera si Nextbit galerie foto, aplicatii pentru Android de pe telefoanele Nextbit

Published

on

Nextbit camera si Nextbit galerie foto sunt doua aplicatii separate de sistemul de operare cu care vine telefonul din fabrica, ele se descarca separat si se instaleaza manual pe telefonul mobil, sunt in format apk si se gasesc instalate numai pe telefoanele Nextbit.

Ele functioneaza numai pe Android 6.0 Marshmallow, am testat si pe Lollipop dar fara succes. Este interesant ca ele exista si in Google Play, insa nu pot fi instalate pe orice telefon, acesta este motivul pentru care va pun la dispozitie aplicatiile in format apk,” această aplicație este incompatibilă cu toate dispozitivele dvs”.

Este normal sa primesc aceasta eroare deoarece se pare ca in mod normal, aplicatiile ar trebui sa functioneze numai pe telefoanele Robin de la Nextbit, daca nu stiati de existenta acestor telefoane, le vedeti mai jos sau in magazinul oficial, telefoane cu Android dar care se vor ceva mai speciale si chiar arata putin diferit fata de telefoanele despre care vorbim zilnic aici.

Advertisement

 

Aplicatia de galerie (nextbit gallery apk) se descarca de AICI

Aplicatia de camera (nextbit camera) se descarca de AICI

Advertisement

Daca sunteti curiosi, le descarcati si le instalati, retineti ca nu functioneaza pe Lollipop sau pe alta versiune, sau puteti incerca, nu se stie niciodata. Aplicatia de camera este chiar ok si putine sunt aplicatiile de camera care se ridica la nivelul celei default, nu vorbesc aici de cele ce se instaleaza prin recovery si pot oferi mai multe optiuni fata de cea originala.

Capturi de ecran facute cu telefonul meu vedeti mai jos:

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des