Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Versiunea oficiala de YouTube care va disparea din august 2022

Published

on

Versiunea oficiala de YouTube care va disparea din august 2022 si o veste deloc placuta pentru posesorii telefoanelor sau tabletelor mai putin dotate, cele care rulau anumite aplicatii in versiunea GO. Este vorba despre YouTube GO, cea care nu va mai putea fi utilizata incepand cu luna august, 2022.

Anuntul este oficial, versiunea aceasta fiind lansata inca din anul 2016. Insa, atunci, telefoanele mobile mai slabe erau cu adevarat slabe si nu puteau rula intr-un mod optim aplicatia YouTube. Google s-a gandit in acel moment ca nu ar strica sa dezvolte o versiune Lite, adica varianta GO, cea care avea mai putine setari sau optiuni.

Versiunea oficiala de YouTube care va disparea din august 2022

Insa, acum, gigantul american si-a dat seama probabil ca pana si cele mai accesibile telefoane sunt capabile sa ruleze aplicatia YouTube standard si nu ar mai avea sens sa tina si versiunea Lite. Tot ei ne spun ca aplicatia obisnuita este acum mult optimizata si ca poate rula inclusiv pe telefoanele mai slabe si ca nu ar avea de ce sa existe probleme.

Advertisement

Nici aplicatia YouTube Vanced (une neoficiala) nu ar mai avea zile multe, deja suportul a fost oprit, anuntul celor ce se ocupau de acest proiect a venit la mijlocul lunii martie (2022).

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Teroristul Pasnic

    iunie 27, 2022 at 12:01

    Youtube pe un Samsung Galaxy S3 Neo cu Android 4.4.2 nu mai merge de vreo 6 luni deci vind gogosi expirate cei de la Google.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des