Acasă Stiri despre telefoane

NO.1 D7, primul smartwatch Android cu baterie de 500mAh si autonomie mare

0

NO.1 D7, primul smartwatch Android cu baterie de 500mAh si autonomie mare, cand spun “primul smartwatch” ma refer la acest mic producator din China pe care l-am tot prezentat in ultima perioada, de aproape 2 ani de zile le urmaresc lansarile si ei chiar mi-au trimis cateva exemplare de ceasuri inteligente despre care am scris AICI, am avut si concursuri cu premii oferite de cei de la NO.1.

Desigur ca vorbim despre un producator din China ce ofera aceste ceasuri inteligente la preturi destul de bune, insa nu le putem compara totusi cu nume mari in domeniu. Cu toate astea, ceasurile lor sunt destul de ok, in ultima perioada au dezvoltat si modele ce ruleaza Android Lollipop, conectivitate 3G si SIM integrat.

NO.1 D7

Am testat si eu un astfel de smartwatch cu Android, ai acces la tot magazinul de aplicatii Google Play, aproape toate functiile unui telefon mobil, insa ecranul mic al unui smartwatch este cam nepotrivit pentru a te bucura de avantajele acestui sistem de operare. Cu toate ca ai la dispozitie Facebook, browser de internet rapid, YouTube sau acces la o gramada de jocuri si aplicatii, este destul de greu de folosit si asta datorita ecranului mic…

Cu toate aceste dezavantaje, aceste dispozitive din China au preturi destul de mici si se descurca bine in utilizarea de zi cu zi, functiile smart instalate cred eu ca sunt mult mai interesante de la o generatie la alta si tot mai avansate.

NO.1 D7 este un smartwatch nou aparut, inca nu este in oferta magazinelor online si producatorul nu ofera foarte multe date tehnice. Insa, acest model are un display rotund, imaginea se afiseaza complet, vine cu Android, suport pentru cartele SIM 3G si o noua generatie de senzori pentru monitorizare cardiaca, pedometru sau pentru monitorizarea somnului, si o baterie de 500 mAh care va oferi o autonomie mare, 5 zile in stand by, dublu fata de ceea ce ofera un smartwatch cu Android la ora actuala (cele chinezesti)

Producatorul a oferit si un clip de 2 minute in care-l vedem pe NO.1 D7 la treaba, din clip pare destul de interesant insa as fi vrut sa fie oferite mai multe detaliii tehnice si un pret aproximativ. Este posibil insa ca acest ceas sa coste in jur de 100 USD si sa-l vedem in curand in oferta magazinelor online, site-ul oficial al producatorului este aici, oferta gearbest este aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.