Acasă Ceasuri inteligente NO.1 G4, smartwatch cu ecran rotund si afisare completa

NO.1 G4, smartwatch cu ecran rotund si afisare completa

3

NO.1 G3 este un ceas inteligent despre care am mai vorbit, gasiti chiar pe site un material de unboxing, ceasul acum a primit o versiune noua si imbunatatita, astfel incat vorbim acum despre NO.1 G4, ceas inteligent cu pret bun, design in 2 variante si specificatii tehnice bune.

Materialul de unboxing pentru versiunea precedenta il gasiti AICI, probabil ca voi primi si noul model NO.1 G4 pentru a-i face un review, ciudateste totusi ca varianta noua, adica NO.1 G4 este ceva mai ieftina fata de generatia precedenta, nu cu mult insa conteaza.

NO.1 G4, smartwatch cu ecran rotund si afisare completa

G4 este un ceas inteligent la care apreciez faptul ca ecranul este unul rotund si poate cel mai importanta aspect, informatia este afisata pe tot ecranul, nu pe 80% din suprafata sa asa cum am mai vazut la alte ceasuri inteligente chinezesti. din experienta cu G3, pot spune ca ma astept si la ceva calitate deoarece am observato constructie din aluminiu solida, ecran ce raspunde impecabil la comenzi si nu atrage amprentele. Am sa revin in acest sens si cu un video review in perioada urmatoare.

Daca este sa ne uitam si la dotarile lui G4, vedem urmatoarele:

Procesor MTK6261 (MediaTEK)

Memorie RAM de 64MB

Memorie interna de 128 MB plus suport pentru carduri de memorie

Slot pentru cardurile SIM de tip Micro SIM

Ecran capacitiv, tehnologie IPS, diagonala de 1.2″ si rezolutie 240×240 pixeli

Baterie cu o capacitate de 350 mAh

Conectivitate Bluetooth 3.0 si 2G GSM850/900/1800/1900MHz

NO.1 G4, smartwatch cu ecran rotund si afisare completa

Monitorizare cardica, diferite stiluri de afisare a orei exacte, pedometru, reminder sedentarism, sincronizare cu telefonul, functie de incarcare rapida, microfin si difuzor, termometru, senzor UV, curea metalica sau din piele ecologica, compatibil Android, cam acestea ar fi principalele caracteristici ale acestui model.

jk NO.1 G4, smartwatch cu ecran rotund si afisare completa

Din pacate, nu cred ca are si suport pentru iOS, adica nu este compatibil cu un iPhone si nici nu are camera foto sau video, nu am gasiti nici informatii referitoare la protectia contra apei.

Spuneam la inceput ca sunt doua variante, ambele cu pret identic, prima varianta aici, si a doua aici. Din cate imi dau seama, diferenta este facuta de curea, pretul este de 39.99 USD in cazul ambelor modele.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here