Acasă Stiri Android Si Noutati Noi detalii legate de viitorul flagship al celor de la Allview, X5...

Noi detalii legate de viitorul flagship al celor de la Allview, X5 Soul

1
nofollow

Noi detalii legate de viitorul flagship al celor de la Allview, X5 Soul, model pe care ar trebui sa-l vedem in curand timp in oferta magazinelor online.

Deja cei de la Allview ne-au oferit in ultima perioada cateva date tehnice si detalii, astazi primim noi informatii.

Pana acum, stim despre Allview X5 Soul ca va fi un telefon puternic, unul care va beneficia de multe functii noi pentru un Allview. Poate cel mai interesant aspect, el va fi dotat cu “breton”, fix in stilul Apple iPhone X.

Allview X5 Soul allview x5 soul devine oficial, telefon cu "notch"! allview

Apoi, am mai aflat ca va avea integrat un nou procesor de la MediaTEK (probabil din seria noua Helio), acesta va fi bazat pe arhitectura Cortex A73, procesor cu inteligenta artificiala.

Astazi, 26.03.2018, cei de la Allview ne anunta ca X5 Soul va fi primul smartphone din Romania cu tehnologia Deep Face ID pe sistem de operare Android.

Tot cei de la Allview, ne spun ca din moment ce va fi introdusa aceasta tehnologie, telefonul nu va mai avea nevoie de recunoaștere prin amprentă (finger print). Teoretic, asta inseamna ca X5 Soul nu va fi dotat cu senzor de amprente.

allview

Camera IR a noului dispozitiv X5 Soul, este capabila sa determine adancimea imaginii si este special conceputa pentru recunoașterea faciala. Împreuna cu un proiector IR și senzor de proximitate IR dedicate este reflectat conturul feței utilizatorului în senzorul camerei.

Aceasta, cu ajutorul unor algoritmi de procesare specifici inteligenței artificiale, contureaza o harta 3D detaliata și extrem de precisa a feței utilizatorului. Aceasta tehnica de recunoaștere faciala bazata pe IR are mai multe avantaje, iar detectarea este la fel de precisa indiferent dacă este facuta conditii de iluminare slaba sau conditii ideale.

allview

Un alt aspect interesant, daca utilizatorul telefonului este nevoit poarta ochelari sau este necesar sa se protejeze de soare, de ploaie sau de vânt cu ajutorul unor ochelari speciali, harta 3D a feței va fi creata la fel de detaliat și precis. În schimb, daca utilizatorul are ochii închiși sau este scanată o poza a acestuia, telefonul nu va putea fi accesat, protecția datelor și a informațiilor fiind maximă.

Pentru moment, acestea sunt cele mai noi informatii referitoare la Allview X5 Soul. Asteptam mai multe detalii tehnice!

1 COMENTARIU

  1. Suna foarte interesant , debea astept sa apara telefonul , cred ca la Face ID va fi chiar mai bun decat iPhone X , sunt sigur ca o sa urce repede in top 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here