Connect with us

Stiri despre telefoane

Telefoanele Huawei Nova 2021 vor ajunge si in Romania

Published

on

Se pare ca incepand cu luna noiembrie 2021, Huawei Romania pregateste lansarea gamei Nova. Este o veste oarecum ok, asta daca avem in vedere lipsa acuta de telefoane noi pe care sa scrie Huawei. Pe de alta parte, compania ne spune ca este vorba despre “cel mai asteptat telefon al anului”!

Nu stiu daca este chiar asa, insa chiar ei recunosc ca anul acesta a fost unul atipic pentru divizia lor de telefoane. “Cel mai așteptat telefon al anului va fi disponibil pe piața europeană, dar și cea locală, începând cu luna octombrie. Anul 2021 a fost atipic pentru divizia de telefoane Huawei care, în mod normal, ar fi lansat la începutul anului seria P, urmată de modelele Mate în ultimul trimestru al anului.

Ținând cont de schimbarea calendarului de lansări Huawei, modelele ce urmează a fi anunțate în această lună, cele din seria Nova, au devenit unele dintre cele mai așteptate de consumatori. În același timp, atenția tuturor se îndreaptă către aplicațiile care vor fi disponibile pe noul produs.

Advertisement

O veste buna pentru cei ce vor aplicatii populare pe aceste telefoane. Huawei ne spune ca “în România sunt disponibile în AppGallery peste 2.500 de aplicații locale, iar numărul utilizatorilor înregistrați în magazinul de aplicații depășește 2,5 milioane. În ciuda faptului că în medie utilizatorii folosesc cel mult 100 de aplicații sau chiar mult mai puține în multe cazuri, accesibilitatea și varietatea oferită reprezintă o parte esențială a experienței de utilizare a unui smartphone.”

Noile terminale vor avea instalate inclusiv aplicatii precum TikTok, Facebook, Snapchat, WhatsApp, Zoom și altele. Dar nu prin Google Play, aceasta aplicatie va lipsi in continuare. In schimb, clientii se vor folosi de AppGallery, sau Huawei Petal Search, care permite clienților să descarce aplicații pe toate smartphone-urile cu Huawei Mobile Services (HMS). Aceste aplicații vin cu asigurarea de a fi descărcate direct de la dezvoltatorul oficial pentru a asigura securitatea și autenticitatea lor.

Accesul la Netflix, la LinkedIn și Prime Video este disponibil, de asemenea, prin Petal Search.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des