Acasă Stiri Android Si Noutati Noi detalii si poze cu Vernee Active, telefon rugged (P)

Noi detalii si poze cu Vernee Active, telefon rugged (P)

0
nofollow

 Cei de la Vernee au publicat noi poze cu acest telefon proaspat, unul rugged. Este primul lor terminal de acest gen, dar si primul produs de o companie mai cunoscuta din China. Asa cum spuneam si in materialele precedente, acest Vernee Active este mai deosebit fata de ceea ce exista pe piata la ora actuala.

noi detalii si poze cu vernee active, telefon rugged (p)

Stim ca majoritatea telefoanelor rugged sunt inestetice si nici nu sunt prea dotate. Vernee Active schimba putin macazul si combina un design modern cu specificatii tehnice excelente.

Producatorul sustine ca este primul telefon de acest gen ce vine cu un design 3D curbat.

noi detalii si poze cu vernee active, telefon rugged (p)Cei de la Vernee ne spun ca nu sunt diferente in materie de design intre acest telefon si un smartphone obisnuit.

Pe langa acest design 3D, Vernee Active are partea din spate acoperita dintr-un material ce imita carbonul, anumite parti sunt acoperite cu Kevlar. Acest material este mult mai dur in comparatie cu otelul, inclusiv cei de la NASA au folosit acest Kevlar.

noi detalii si poze cu vernee active, telefon rugged (p)Vernee Active este rezistent la apa (1.5m adancime si maxim 30 minute), praf si cazaturi, are un standard IP 68.

Vernee Active are si specificatii tehnice foarte bune, foloseste un procesor cu 8 nuclee de tip Helio P25 produs de MediaTEK, ecran cu diagonala de 5.5″ si o rezolutie de 1920×1090 pixeli (FullHD), sunt disponibili inclusiv 6GB RAM plus 128 GB stocare interna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here