Connect with us

Stiri despre telefoane

Noile modele de Samsung Galaxy Note 9 primesc certificari

Published

on

Noile modele de Samsung Galaxy Note 9 primesc certificari de la Ministerul Industriei și Tehnologiei Informației din China, conform celor de la sammobile.com, site ce a publicat si o captura foto in acest sens.

Noile modele de Samsung Galaxy Note 9 primesc certificari

Vor fi astfel doua versiuni, Samsung SM-N9608 si SM-N9600, in urma cu putin timp, telefoanele au facut o vizita si prin testul Geekbench 4. De acolo am aflat cateva detalii tehnice dar si scorurile obtinute.

Noile modele de Samsung Galaxy Note 9 primesc certificari

Samsung Galaxy Note 9 devine astfel oficial si mai mult ca sigur, producatorul nu va umbla la denumire, cel putin pentru moment. Nu ne asteptam nici la mari schimbari de design, va semana destul de mult cu Note 8 (review).

Advertisement

Compania Samsung a fost fondata in anul 1938 si are sediul in Suwon, Coreea de Sud. La nivel mondial, in 2014, Samsung avea aproape 500.000 de angajati. Veniturile Samsung au fost egale cu 17% din PIB-ul Coreei de Sud de 1.082 miliarde de dolari americani (wiki)

samsung galaxy note 8

Cand ar putea fi lansat noul Samsung Galaxy Note 9? Daca ne intoarcem putin in timp si ne uitam la datele de mai jos, ne asteptam ca noul flagship Samsung sa-si faca aparitia in toamna acestui an, conform traditiei:

 • Note 1 – lansat in octombrie 2011
 • Note 2 – lansat in septembrie 2012
 • Note 3 – lansat in septembrie 2013
 • Note 4 – lansat in octombrie 2014
 • Note 5 – lansat in august 2015
 • Note 6 – /
 • Note 7 – lansat in septembrie 2016
 • Note 8 – lansat in septembrie 2017

Conform sursei mentionate la inceputul articolului, Samsung Galaxy Note 9 ar urma sa soseasca si de data aceasta in doua versiuni. Deja cunoastem cele doua procesoare, nu vor fi surprize la acest capitol.

Qualcomm Snapdragon 845 si Exynos 9810, ambele prezente deja pe Samsung Galaxy S9 si S9 Plus. Ambele variante vor fi dotate cu 6GB memorie RAM, vor rula Android 8.1 Oreo si vor avea doua camere foto principale.

Advertisement

Noile modele de Samsung Galaxy Note 9 primesc certificari

Noutatea ar urma sa fie data de pozitionarea senzorului pentru amprente, acesta ar urma sa fie integrat in display, primul telefon Samsung de acest gen. Insa, ne asteptam ca de acum incolo sa avem parte si de primele imagini cu adevarat reale in care sa vedem telefonul. Fiind vorba despre seria “Note”, cu siguranta ca cei de la Samsung nu vor renunta la S-Pen, posibil si la acest capitol sa apara imbunatatiri dar si functii noi.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

 1. Ioto14

  mai 2, 2018 at 22:41

  Deja ma astept ca toate telefoanele de la samsung , si aici ma refer la seriile principala S si Note sa fie de acum incolo avansate tehnologic si sa ontinue sa avanseze , la fel si pretul , dar ma intreb ce o sa faca pe viitor pentru ca deja mari imbunatatiri interne nu se mai prea fac , schmba doar aspetul , rezolutia camerelor si unele modificari la sistem.
  Din poza pot vedea ca o sa aiba senzorul de amprente pe spate ceea ce inseamna ca nu l-au inegrat in ecran..

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171