Acasă Stiri Android Si Noutati Nokia 2 este gata de lansare, telefon slab dar pret cam mare

Nokia 2 este gata de lansare, telefon slab dar pret cam mare

5

Nokia 2 este gata de lansare, telefon slab dar pret cam mare si chiar nu inteleg miscarea celor de la Nokia, mai exact, de ce au ales sa anunte un astfel de telefon. Probabil vor sa acopere si acest segment de pret, ne referim la telefoanele foarte accesibile.

Insa, in 2017 sa lansezi un telefon mobil cu 1GB RAM, 8 GB stocare, probabil fara 4G si cu procesor quad core, mi se pare cam prea de tot. Nu cred ca mai sunt multe telefoane la ora actuala cu 1GB RAM, discutam despre Nokia totusi!

nokia 2 este gata de lansare, telefon slab dar pret cam mare

Ganditi-va numai la telefoanele chinezesti, cat de accesibile sunt cele cu 3 sau 4 GB RAM si procesoare cu 8 nuclee! Da, va scrie Nokia pe carcasa si nu Cubot, insa, in cazul in care Nokia 2 se va misca intr-un mod execrabil, prefer sa scrie Cubot pe carcasa!

Desigur, inca nu ne pronuntam, discutam numai pe baza specificatiilor tehnice.

Nokia 2 va fi si un telefon destul de mic, tot pentru 2017, vorbim despre un display de 5″ dar cu o reolutie 1280×720 pixeli.

nokia 2 este gata de lansare, telefon slab dar pret cam mare

Se pare ca nici partea de design nu a avut parte de o atentie prea mare, telefonul arata destul de banal.

Discutam si despre preturi, conform unor surse destul de credibile, pretul lui Nokia 2 va fi in jur de 100 USD, pret cam maricel avand in vedere detaliile tehnice.

Vor exista cel mai posibil si 2 versiuni de echipare, una cu procesor MediaTEK si una cu Snapdragon 212, un quadcore ce ruleaza la 1.2GHz.

MTK 6737 va fi procesorul care va echipa varianta pentru anumite piete, este unul tot cu 4 nuclee. Bateria are o capacitate mare, nu mai putin de 4000 mAh, mai mult decat ok avand in vedere restul dotarilor!

Asteptam pana la urma lansarea oficiala, aceasta se va intampla in data de 5 octombrie 2017.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

5 COMENTARII

  1. Oricum Nokia a murit demult…cu atâtea alternative bune,și încăpățânarea lor de a merge pe touchscreen și Android, a fost reusita succesului către faliment…și acolo au rămas…Acum caută să recupereze terenul,dar e târziu..

  2. eu zic ca merita nu știu ce comparație ai putea sa faci cu alte telefoane la același preț care sa aiba garanție,suport oficial plus ca e de la un brand consacrat nu cred ca e ok sa compari telefonul asta cu unul de la o firma din china de care nu a auzit nimeni care nu are garanție la noii în romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here