Connect with us

Stiri despre telefoane

Nokia 5.4 va fi lansat in curand cu Snapdragon 662

Published

on

Nokia 5.4 este un smartphone care ar urma sa fie dezvaluit in curand si este momentul sa aflam cateva informatii tehnice despre el. Pana atunci, trebuie sa precizam ca inca mai asteptam un flagship adevarat de la Nokia, ceva cu Snapdragon 865 sau de ce nu, unul cu SD888.

De cand au revenit cu acest brand, compania din spatele Nokia, parca se teme sa treaca la un nivel superior si se multumeste cu telefoane mid-range, sau cu cele super accesibile. Poate ca in 2021, ar fi momentul sa dezvaluie ceva mai puternic, un terminal cu care sa ne atraga atentia si despre care sa se scrie mai mult. Er fi o buna reclama pentru ei, una gratuita.

Nokia 5.4 cu design ok, dar fara pretentii

Nokia 5.4

Pana cand se va intampla asta, va trebui sa ne multumim cu Nokia 5.4, smartphone care va fi dotat cu Snapdragon 662 si care va avea un design destul de comun, dar specific Nokia. O carcasa din plastic cu un modul al camerelor foto destul de generos, se observa chiar 4 senzori. Dar este exclus ca acestia sa ne ofere ceva surprize, trebuie sa privim spre procesor si spre restul dotarilor.

Advertisement

Nokia 5.4 cu 4 camere foto principale

Chiar daca sunt 4 camere foto, rezolutiile senzorilor nu ne impresioneaza. Ultrawide de 5MP, wide de 4MP si doi de 2MP. Ramane de vazut daca va avea puterea sa filmeze la rezolutie 1080p, nici nu poate fi vorba despre 4K. Procesorul este fabricat pe o tehnologie de 11nm, 8 nuclee ce ruleaza pana la 2GHz si GPU de tip Adreno 610 (prezentat in 2020), l-am vazut recent si in interiorul lui Moto G9.

Nokia 5.4 va fi lansat in curand cu Snapdragon 662

Ecranul va fi unul cu rezolutie 720p si probabil ca va fi unul de tip “punch hole”, acolo se va ascunde camera secundara cu senzor de 16MP. Diagonala acestui display va avea 6.39″, un IPS LCD.  Acumulatorul destul de generos, 4000 mAh, insa nu cred ca SD662 este capabil sa asigure si o incarcare rapida. In rest, 4GB RAM, 4G, 64GB ROM, jack audio si USB TIP-C.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des