Connect with us

Stiri despre telefoane

Nokia G11 Plus lansat oficial, telefon cu ceva dotari necunoscute

Published

on

Nokia G11 Plus lansat oficial, telefon cu ceva dotari necunoscute, asta in ciuda faptului ca producatorul ne-a prezentat acest smartphone. Insa, pana acum, nu a comunicat pretul de vanzare, sistemul de operare pe care-l are instalat si nici procesorul. Probabil ca toate acestea vor fi pe parcurs aflate, insa nu ar fi fost rau daca Nokia le-ar fi comunicat din prima.

In orice caz, putem trage cateva concluzii, este suficient sa ne uitam la telefon si sa descoperim ca este un mid-range cu o baterie de mare capacitate, ni se promite o autonomie de 3 zile. Nokia G11 Plus nu are de ce sa coste foarte mult, aspectul sau este unul clasic, carcasa din plastic, ecranul avand un notch de tip picatura de apa.

Exista la baza ecranului chiar logo-ul producatorului, semn ca aceasta este mai generoasa, o alegere pe care nu am mai vazut-o de mult. Dar oricum, telefoanele Nokia au un Android curat, fara interventii majore si sunt clienti care cauta si care isi doresc asa ceva.

Advertisement

Nokia G11 Plus

Telefonul acesta are conectivitate 4G si ca puncte forte, trebuie mentionat ecranul cu rata de refresh de 90Hz, este un IPS LCD cu rezolutie HD+ si diagonala de 6.52 inch. 4GB RAM si 64GB stocare interna, senzor de amprente amplasat in partea laterala si doua camere foto principale. Senzor de 50MP wide si 2MP pentru fundal blurat, filmarea urca pana la 1080p.

g11 plus

In primavara, Nokia lansa si modelul G11, acesta se vinde in Romania la un pret de aproximativ 600 lei. Nokia G11 Plus promite o autonomie de 3 zile, dar nu ni se comunica nici macar capacitatea reala! Probabil ca aceasta depaseste 5000 mAh. Posibil sa vina si in Romania, poate ca atunci vom afla toate datele.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171