Connect with us

Nu am vorbit pana cum despre Google Play Pass, dar niciodata nu este prea tarziu. Adevarul este ca subiectul nu prea prinde si nu este extrem de interesant, asta deoarece implica scoaterea cardului din buzunar. In esenta, este un Magazin Play mai mic, dar mai elegant si ce contine numai titluri pentru care platim.

Si avand in vedere ca Android este popular mai ales prin miile de aplicatii gratuite, ne-am intreba cine si de ce ar plati pentru a avea acces la o biblioteca de aplicatii? Dar hai sa vedem ce inseamna Play Pass, de ce sa ne abonam si cam care ar fi avantajele, dar si dezavantaje!

google play pass

Avantaje: Abonarea la Google Play Pass ne ofera acces la peste 500 de aplicatii si jocuri premium, fara costuri suplimentare. Asta inseamna ca putem descarca si folosi orice aplicatie sau joc, fara a plati nicio taxa pentru fiecare dintre ele. Un alt avantaj, este ca aplicatiile sunt oferite fara reclame sau alte achizitii, adica poti avea o experienta de utilizare mult mai placuta si fara intreruperi.

Un alt avantaj este ca permite partajarea abonamentului cu membrii familiei, asta se face prin intermediul functiei Family Library. Mai exact, toata familia poate beneficia de avantajele serviciului, fara costuri suplimentare, este ceva super ok.

Google adauga in mod constant aplicatii si jocuri noi in oferta, adica avem mereu ceva nou de descarcat, instalat si testat. Sa mai adaugam ca tot continutul este mult mai bine filtrat, nu vom gasi tot felul de aplicatii complet inutile!

play pass pret

Dezavantaje: Google Play Pass nu este disponibil in toate tarile, asta inseamna ca nu toata lumea se poate bucura de acest serviciu, mai adaugam si selectia de aplicatii sau jocuri, aceasta poate varia in functie de regiunea geografica.

Abonamentul reprezinta o cheltuiala lunara si daca nu folosesti suficient de multe aplicatii sau jocuri incluse in serviciu, s-ar putea sa nu merite investitia. Vei plati lunar, chiar daca nu vei utiliza titlurile descarcate sau pe cele disponibile, trebuie sa te gandesti bine inainte, daca esti sau nu un consumator de aplicatii.

In ciuda faptului ca serviciul ofera acces la o varietate mare de aplicatii si jocuri, este posibil ca unele dintre acestea sa nu te intereseze si in acest caz, s-ar putea sa nu merite sa platesti abonamentul lunar. Nu sunt chiar atat de multe titluri ca in Google Play, selectia fiind limitata. Cam acestea au fost punctele pro sau contra, decizia ramane la tine.

Cat costa? Google Play Pass are un pret de 14,99 RON pe luna sau 89,99 RON pe an in Romania. Administratorii  contului de familie pot folosi serviciul in comun cu maximum cinci alte persoane.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!