Acasă Stiri Android Si Noutati Nokia pregateste un telefon cu 5 camere foto!

Nokia pregateste un telefon cu 5 camere foto!

4
nofollow

Nokia (HDM Global) pregateste un telefon cu 5 camere foto! Este o informatie ce circula de ceva vreme in mediul online. Se pare ca acest nou telefon va fi lasat in curand si ar fi primul de acest gen.

Stim ca cei de la Nokia au stat mereu bine la capitolul camera foto. Nu ca ar fi neaparat vorba despre numarul de MP, dar in anul 2012, aparea modelul Nokia 808 PureView.

nokia pregateste un telefon cu 5 camere foto!

Acesta era dotat cu un senzor de 41MP, optica Carl Zeiss si putea filma pana la o rezolutie FHD. Nu avea Android, rula Nokia Belle OS. Mai mult, acest setup arata excelent si nu multe telefoane din acel moment se laudau cu un design atat de agresiv.

nokia pregateste un telefon cu 5 camere foto!

In data de 29 mai 2018, HMD Global organizeaza un eveniment tocmai in Rusia. Acolo, ar urma sa soseaca modelele TA-1075, TA-1105 sau TA-1116 si presupusul telefon cu 5 camere, Nokia 10. Zvonul provine dintr-o sursa de pe forumul baidu.com din China, acolo se spune ca HMD negociaza cu Foxconn pentru a produce un telefon care are cinci camere (lentila Penta).

nokia pregateste un telefon cu 5 camere foto!

Invitatia pentru acest eveniment o vedeti mai sus, asteptam si noi cu mare interes sa vedem despre ce este vorba! La ora actuala, Huawei P20 PRO este telefonul (Android) cu cele mai multe camere principale, nu mai putin de 3 la numar.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here