Acasă Stiri despre telefoane Allview AVI, va reproduce vocea umana si limba romana

Allview AVI, va reproduce vocea umana si limba romana

2

Allview AVI, va reproduce vocea umana si limba romana, este o functie pe care o asteptam de ceva timp. Iata ca cei de la Allview lucreaza la un nou update ce va cuprinde un algoritm dezvoltat special pentru ca asistentul vocal Allview AVI sa reproduca vocea umana și limba romana.

Noul algoritm TTS de transformare a textului în vorbire (Text to Speech), prin intermediul unui robot de machine learning antrenează asistentul vocal în dezvoltarea de conexiuni noi și coerente între litere si silabe, formând cuvinte și fraze complexe. Citirea oricărui text în limba română este acum posibilă, iar asistentul vocal va putea reproduce tonalitățile specifice limbii române.

AVI reprezintă o muncă continuă de cercetare și dezvoltare pentru a crea primul asistent vocal în limba română. Vom lansa în curând o nouă versiune, care va avea funcții specifice inteligenței artificiale.

Noua versiune a asistentului vocal este dezvoltată în parteneriat cu Universitatea Tehnică din Cluj, colaborare de care suntem foarte mândri și le mulțumim pe această cale pentru toate eforturile depuse împreună’’, a declarat Lucian Peticilă, fondatorul Allview.

Asistentul vocal AVI a fost lansat anul trecut, având inițial funcțiile de bază ale unui asistent vocal – apelarea contactelor, transmiterea de mesaje text și WhatsApp, modificarea setărilor din telefon sau programarea întâlnirilor.

Ulterior, AVI a înglobat funcții de asistent personal precum remindere, liste de cumpărături, calendar și informații de cultură generală. AVI este updatat periodic cu funcționalități noi și poate fi accesat în prezent de peste 25 de terminale din gama Allview.
Asistentul vocal AVI va fi disponibil în curând și pe alte terminale din gamele Allview.

Mai multe detalii despre AVI pot fi gasite accesand pagina de prezentare AVI și video-ul de prezentare.

Mai multe despre Allview AVI, AICI.

2 COMENTARII

  1. Mi se pare super , ar trebui sa lucreze destul de mult pentru ca au concurenta destul de mare , cei de la Google au reusit sa faca asistentul vocal sa semene cu vocea umana si mai mult de atata poate sa iti faca programari/rezervari in ziua in care il setezi , desigur Allview are asistentul vocal si in romana , dar nu cred ca le-ar fi greu celor de la google sa implementeze mai multe limbi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.