Connect with us

Stiri despre telefoane

Sandero City SCe 65 este cea mai ieftină Dacia in acest moment

Published

on

Sandero City SCe 65 este cea mai ieftină Dacia in acest moment

Sandero City SCe 65 este cea mai ieftină Dacia în acest moment, asta după ce zilele trecute, producătorul a venit cu o serie de oferte pentru Spring. Rabla 2024 s-a redus mult și încă detaliile finale nu sunt foarte clare.

Teoretic, producătorii vor trebui să mai umble în jos la prețuri și astfel de oferte ar trebui să apară tot mai des.

Sandero City SCe 65, lansat de Dacia, este un autoturism cu preț de  numai 8900 euro, echipat cu un motor de 65 CP fără turbo. Designul său exterior este modern, iar echipamentele includ aer condiționat manual, cruise control, media control, faruri de zi cu aprindere automată și jante de aliaj de 15 inch.

Advertisement

Motorul pe benzină are un consum mixt estimat între 7 și 7,4 litri la 100 km. Important de menționat este că prețul afișat este valabil prin Programul Rabla Clasic, cu condiții specifice pentru 2024.

 Sandero City SCe 65 este cea mai ieftina Dacia acum, are design modern, dar nu foarte multe accesorii suplimentare

Sandero City SCe 65

Modelul Dacia Sandero City SCe 65 vine cu un motor termic (aspirat, făra turbină) de 3 cilindri în linie, cu o capacitate cilindrică de 999 cmc, dezvoltând 65 CP și un cuplu de 95 Nm.

Mă aștept să nu includă funcții suplimentare precum un sistem multimedia avansat cu tableta de 8 inch in bord, geamuri electrice spate, climatizare automată, oglinzi electrice, sau alte accesorii premium. Prețul este posibil să fie ajustat în funcție de condițiile Programului Rabla Clasic pentru 2024.

Sandero City SCe 65 este cea mai ieftină Dacia in acest moment

sandero ieftin

Să fie chiar așa de ieftină? Sa citim ce spune Dacia despre preț

“Ofertă destinată persoanelor fizice prin Programul Rabla Clasic, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu, fără valoare contractuală, supusă unor condiții comerciale, în limita stocului disponibil, valabilă până la 31 ianuarie 2024, sub condiţia deschiderii și de la data deschiderii înscrierilor în PSIPAN pentru Programul Rabla Clasic în anul 2024.

Oferta este calculată și prezentată conform condiţiilor Programului Rabla Clasic, valabile pentru anul 2023 și va fi aplicată în conformitate cu prevederile Programului Rabla Clasic valabile pentru anul 2024, de la momentul la care acestea vor fi publicate prin intermediul Ghidului de finanţare a Programului.

Advertisement

Preţul final al vehiculului și reducerile comunicate pot suferi modificări ca urmare a aplicării prevederilor Ghidului de finanţare Rabla Clasic care va fi valabil în 2024. Modalitatea de calcul a contravalorii reducerilor aplicate conform Programului Rabla Clasic 2023 și condițiile de eligibilitate.

Prețul nu conține contravaloarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale și este obținut prin scăderea din prețul standard al vehiculului a contravalorii primei de casare și ecobonusurilor pentru modelul Dacia Sandero III Essential SCe 65 v2, în valoare maximă totală de 2.900 Euro (14.500 lei, conform Ghidului de finanţare Rabla Clasic valabil în 2023, calculați la cursul de 1 Euro/5 lei) și a reducerii de 600 Euro (TVA inclus) aferente Campaniei promoționale Dacia Finance în vigoare la momentul prezentării ofertei”

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des