baterie

Pret in Romania pentru Nokia 9 PureView, cu 5 camere

Pret in Romania pentru Nokia 9 PureView, cu 5 camere

Nokia 9 PureView este noul flagship al celor de la HMD Global si a fost dezvaluit in cadrul MWC 2019. Asta stim deja, insa trebuie sa aflam si cat va costa acest telefon in Romania, dar si de cand va fi disponibil.

Chiar daca nu are in interior cel mai nou procesor si producatorul a optat pentru o solutie din 2018 (Snapdragon 845), ramane un telefon super performant. Si sa fim sinceri, nu cred ca vei observa o diferenta in utilizare, asta in cazul in care comparam 845 cu 855. Desigur, este un chipset de generatie mai noua, suporta 5G si este mai performant, dar asta nu schimba cu mult situatia.

Partea mai putin placuta este data de aspectul telefonului, in cazul in care ne uitam la partea frontala. Nokia 9 PureView nu este tocmai modern, nu are niciun fel de notch. Nici asta nu ar fi o o problema, dar ecranul nu se intinde pana in partea de sus, nici jos sau lateralele nu sunt mai ok. Nu este urat, dar parca se putea mai mult.

Pret in Romania pentru Nokia 9 PureView, cu 5 camere

Mai interesant este in spate. Acolo, apar multe camere foto, 5 la numar. 3 X 12MP f/1.8 (monochrom) + 2 X 12MP f/1.8 (RGB + 3D ToF), suport pentru captura RAW si video 4K la 30fps, inclusiv HDR. Fiecare imagine facuta cu acest telefon, este în format HDR și are o dinamica de 12,4, o adancime de 12 MP iar spectrul de adancime permite ajustarea focusului.

Pret in Romania pentru Nokia 9 PureView, cu 5 camere

Telefonul va intra in stocuri incepand cu luna mai 2019, pretul va fi de 2800 lei. 

„Am avut o reacție extraordinară din partea consumatorilor pentru întreg portofoliul nostru de produse, datorită abordării noastre unice privind utilizarea Android, care oferă o experiență pură, sigură și mereu actualizată. Am îndeplinit acest angajament, schimbând paradigma smartphone-urilor și oferind o experiență de utilizare care se îmbunătățește continuu. Astăzi, cu aceste noi telefoane, facem un pas înainte, punând la dispoziție cele mai recente inovații Google în întregul portofoliu de produse”, Florian Seiche – Chief Executive Officer HMD Global, conform celor de la economica.net.

  • Iata si cele mai importante specificatii tehnice:
  • Procesor: Snapdragon 845, 10nm
  • RAM + ROM: 6GB + 128GB
  • Display: 5.99″, POLED, Gorilla Glass 5, HDR 10, rezolutie 2880×1440 pixeli, 79.7% body ratio
  • Camere Zeiss: 3 X 12MP f/1.8 (monochrom) + 2 X 12MP f/1.8 (RGB + 3D ToF), suport pentru captura RAW si video 4K la 30fps, HDR.
  • O.S: Android 9 PIE, Android ONE
  • Conectivitate: 4G, senzor de amprente in display, USB TIP C, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, NFC, GPS. Fara FM Radio si fara jack audio de 3.5 mm.
  • Acumulator: 3320 mAh cu Quick Charge 3.0 si incarcare rapida wireless
  • Standard IP 67, rezistent la apa si praf

sursa foto