baterie

Cu notch sau fara notch? Allview Soul X5 Pro

Cu notch sau fara notch? Allview Soul X5 Pro

Cu notch sau fara notch? Allview Soul X5 Pro si ca sa raspundem direct din start la intrebare, telefonul va avea posibilitatea ca acest “breton” sa fie ascuns de catre utilizator.

Mai mult, cei de la Allview ne-au pus la dispozitie un filmulet prin care ne demonstreaza cum se ascunde acest notch, este prima oara cand il vedem clar si integral pe Allview Soul X5 Pro, telefon ce ar urma sa fie lansat in curand.

VIDEO Allview Soul X5 Pro:

Cei de la Allview vin in luna iunie si cu o alta noutate, un UI (interfata de utilizator) complet redesenat, unul modern, adaptat cerințelor pieței și nevoilor clienților. Iata si comunicatul de presa:

Pentru o experiență mult mai plăcută și facilă, simplul gest de swipe înlocuiește bara clasică de navigare și face ca acest terminal să fie foarte ușor de utilizat, iar suprafața de afișare a display-ului să devină vizibil mai mare.

Utilizatorii care doresc să scape de “Breton” pot folosi opțiunea ‘’Schimbare zona afișaj’’ prin același gest de swipe atât în orientarea portret cât și în cea landscape a dispozitivului.

Prin intermediul nucleului inteligent NeuroPilot care se află la baza capacitaților de inteligență artificială a smartphone-ului Soul X5 Pro, experiența în utilizare se va transforma într-una plăcută și adaptabilă pentru fiecare tip de utilizator.

Facilitatea oferită de noua interfața asigura utilizatorului posibilitatea de a accesa meniul principal și toate functiile terminalului chiar și cu o singura mana.

Cu notch sau fara notch? Allview Soul X5 Pro

Pentru a facilita utilizarea cu o singura mana sau chiar cu un deget, noul UI permite accesarea notificarilor sau a meniului prin swipe down din mijlocul display-ului. Noua interfata vine cu multe îmbunatatiri, cu seturi noi de functii, adaptate special fiecarui tip de utilizare. Ergonomia uimitoare asigura chiar și cele mai exigente cerințe ale utilizatorului și are la baza o analiza detaliată asupra modului de interactiune între utilizator și telefon.

Utilizatorul poate accesa direct fisierele sale deja criptate prin reconfirmarea fingerprint sau a gestului de swipe cu 2 degete, în aplicații precum contacte, mesaje, poze sau documente etc.

It’s time to change Hello! With Salut! Află cum pe: allview.ro/incurand