Acasă Aplicatii pentru telefoane Android Notificare SMS Aplicatii Alternative Pe Android

Notificare SMS Aplicatii Alternative Pe Android

0

Notificare SMS Aplicatii Alternative Pe Android – Androidro.ro

Daca folosesti un Android slab sau chiar deloc customizat de catre producatorul telefonului, atunci cu siguranta ai observat o oarecare dificultate in observarea mesajelor de tip SMS pe care le primesti.

De cele mai multe ori primesti notificarea dar o poti rata din cauza ca aceasta nu iti apare pe tot ecranul ca un pup-up asa cum se intampla de ex. la un iPhone. Din fericire, exista o rezolvare pentru cei care doresc acest lucru, in Google Play sunt cateva aplicatii pe care le poti instala si folosii, aplicatii ce te scutesc de problema descrisa mai sus. am sa va prezint 3 dintre cele mai bune aplicatii din aceasta categorie. Nu vei mai rata niciun SMS cu aceasta ocazie.

Notificare SMS Aplicatii Alternative Pe Android

1. SMS Popup

Pe ecranul principal iti va aparea o fereastra mare ce te va instiinta ca ai primit un SMS. Ai posibilitatea sa alegi sa-l inchizi, sa-l stergi sau sa-i raspunzi interlocutorului direct prin intermediul acelui mesaj ce-ti va aparea pe ecran.

Untitled

Aplicatia este gratuita Descarca Gratuit

2. Handcent SMS

Aplicatia este identica in functionalitate cu cea de mai sus, diferentele constau in faptul ca aceasta poate fi puternic customizata avand mult mai multe optiuni.

Untitled

Aplicatia este gratuita. Descarca Gratuit

3. SMS Notification Popup

Poti customiza pozitia notificarii, poti seta durata aparitiei si ai la dispozitie doua teme noapte/zi. Aplicatia te va instiinta ca ai primit un mesaj text, dar nu va marca SMS-ul ca citit.

Untitled

Aplicatia este gratuita. Descarca Gratuit

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here