Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Notificare SMS Aplicatii Alternative Pe Android

Published

on

Notificare SMS Aplicatii Alternative Pe Android – Androidro.ro

Daca folosesti un Android slab sau chiar deloc customizat de catre producatorul telefonului, atunci cu siguranta ai observat o oarecare dificultate in observarea mesajelor de tip SMS pe care le primesti.

De cele mai multe ori primesti notificarea dar o poti rata din cauza ca aceasta nu iti apare pe tot ecranul ca un pup-up asa cum se intampla de ex. la un iPhone. Din fericire, exista o rezolvare pentru cei care doresc acest lucru, in Google Play sunt cateva aplicatii pe care le poti instala si folosii, aplicatii ce te scutesc de problema descrisa mai sus. am sa va prezint 3 dintre cele mai bune aplicatii din aceasta categorie. Nu vei mai rata niciun SMS cu aceasta ocazie.

Advertisement

Notificare SMS Aplicatii Alternative Pe Android

1. SMS Popup

Pe ecranul principal iti va aparea o fereastra mare ce te va instiinta ca ai primit un SMS. Ai posibilitatea sa alegi sa-l inchizi, sa-l stergi sau sa-i raspunzi interlocutorului direct prin intermediul acelui mesaj ce-ti va aparea pe ecran.

Untitled

Aplicatia este gratuita [button color=”green” size=”small” link=”https://play.google.com/store/apps/details?id=net.everythingandroid.smspopup” target=”blank” ]Descarca Gratuit[/button]

2. Handcent SMS

Aplicatia este identica in functionalitate cu cea de mai sus, diferentele constau in faptul ca aceasta poate fi puternic customizata avand mult mai multe optiuni.

Advertisement

Untitled

Aplicatia este gratuita. [button color=”green” size=”small” link=”https://play.google.com/store/apps/details?id=com.handcent.nextsms” target=”blank” ]Descarca Gratuit[/button]

3. SMS Notification Popup

Poti customiza pozitia notificarii, poti seta durata aparitiei si ai la dispozitie doua teme noapte/zi. Aplicatia te va instiinta ca ai primit un mesaj text, dar nu va marca SMS-ul ca citit.

Untitled

Aplicatia este gratuita. [button color=”green” size=”small” link=”https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sergiumuresan.smsnotification” target=”blank” ]Descarca Gratuit[/button]

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des