baterie

Noul Allview Soul X5, vine cu FunEmoji in stilul S8 sau S9!

Noul Allview Soul X5, vine cu FunEmoji in stilul S8 sau S9!

Noul Allview Soul X5, vine cu FunEmoji in stilul S8 sau S9! Si in mod normal, ar trebui sa avem parte de lansarea oficiala chiar maine, 24.08.2018. Pana atunci, mai aflam o serie de detalii importante legate de fratele mai mic a lui X5 Soul PRO.

Noul Allview Soul X5, vine cu FunEmoji in stilul S8 sau S9!

Allview Soul X5 va fi primul telefon din portofoliul companiei cu FunEmoji. FunEmoji va include o serie de emoji-uri cool care vor oglindi personalitatea utilizatorului. Prin intermediul camerei frontale a telefonului si folosindu-se de cu capacitatea inteligenței artificiale a procesorului, utilizatorul va putea crea emoji-uri dinamice și amuzante. Noua funcție va prelua inclusiv mișcarile, gesturile și expresiile utilizatorului, transformandu-le în emoji-uri dinamice.

 

Avem in acest sens si un clip video pus la dispozitie de catre Allview:

Trebuie sa apreciem totusi ca cei de la Allview lucreaza din ce in ce mai mult la partea de software si au inceput sa se axeze in special pe telefoanele de foarte buna calitate! Ne-am fi dorit insa ca pana in ziua lansarii sa avem mai multe date tehnice sau detalii legate de specificatii tehnice.

allview pregateste o noua versiune a lui soul x5 pro

Insa, Allview ne tine in suspans. Oricum, exista pe platforma oficiala o pagina dedicata evenimentului de lansare, o puteti accesa aici. Allview Soul X5 Pro (varianta de top) costa acum 1449 lei, oferta poate fi vazuta aici. Ma astept ca versiunea ce va fi lansata maine sa costa in jur de 1000 de lei, insa un lucru este sigur. Telefonul va fi unul cu “breton”!