Acasă Stiri despre telefoane Noul Black Shark 2 Pro, peste 400.000p in AnTuTu

Noul Black Shark 2 Pro, peste 400.000p in AnTuTu

1

Black Shark 2 Pro este deja o certitudine si conform unui poster oficial, va avea lansarea programata la finalul acestei luni, mai exact in data de 30.07.2019. Un nou telefon de gaming, probabil un raspuns pentru cei de la Asus ( Rog Phone 2).

Despre ce inseamna telefoanele de gaming si cat este adevar si cat marketing, am discutat in acest articol.

Black Shark 2, a fost prezentat in martie 2019 si iata ca la o distanta destul de scurta, cei de la Xiaomi se pregatesc sa ne prezinte o versiune imbunatatita a acestui telefon. Pe langa terminatia “PRO”, avem un procesor nou si pana la 12GB RAM.

Este vorba despre o versiune fresh a procesorului Snapdragon 855, unul ce ofera cu pana la 15% mai multa putere fata de versiunea precedenta. Mai exact, telefonul va fi dotat cu chipset de tip Snapdragon 855+.

Versiunea cu 12GB RAM si 256GB stocare interna, reuseste sa sparga bariera celor 400.000 de puncte si obtine cu 30.000p mai mult in comparatie cu varianta precedenta:

Iata ce spun cei de la Qualcomm despre acest chipset:

Platforma mobila Snapdragon 855+ este o noua forța care trebuie luata în considerare, deblocand puterea și performanța maxima pentru jocuri mobile. Aceasta platforma este construita pentru viteza și performanța îmbunatațita, oferind o redare grafica cu 15% mai rapida și o creștere a performanței procesorului, fata de standardul Snapdragon 855.

Qualcomm Snapdragon Elite Gaming te pregătește pentru victorie cu un arsenal complet de caracteristici hardware și software, mai ales cand joci în reteaua 5G.

Black Shark 2 Pro

La capitolul design, Black Shark 2 Pro pare a fi neschimbat, cel putin partea din spate. Ramane de vazut ce se intampla cu panoul frontal. LED-uri pentru a-l face cat mai atractiv si posibil o serie de accesorii compatibile, cooler, difuzoare stereo si o rata de refresh superioara.

Asteptam si lansarea oficiala, trebuie sa ne dam seama si cat anume trebuie sa platim pentru un astfel de telefon mobil.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.