Acasă Stiri Android Si Noutati Noul ceas mecanic Xiaomi, seria T CIGA Design

Noul ceas mecanic Xiaomi, seria T CIGA Design

1

Ceas mecanic Xiaomi, seria T CIGA Design – Este vorba despre un produs accesibil ce vine din partea acestui producator, un design minimalist, dar cu un aer premium. Si ceasurile mecanice nu se vor “preda” niciodata, asta este bine de stiut.

Nu este o noutate din partea Xiaomi, este vorba numai despre o serie noua, seria T CIGA Design, una mai accesibila fata de precedenta. La ora actuala, exista diverse versiuni in cadrul ofertelor ce vin din China si poate fi achizitionat la un pret de aproximativ 150 USD, asta la o cautare rapida.

Modelul existent la ora actuala (curea metalica):

Primul model din seria T CIGA Design, pastreaza aceleasi linii premium, interesant de mentionat ca partea din spate este transparenta utilizatorul poate vedea complet mecanismul aflat in interior.

T CIGA Design

T CIGA Design

Probabil ca exista inca multi doritori de ceasuri mecanice si mai ales, unele cu un astfel de design. Nu vom primi notificarile de pe telefonul mobil si nici nu vom putea monitoriza activitatile sportive, dar vom putea admira partea mecanica.

Preturile pornesc de la 72USD in cazul in care se doreste sustinerea finantarii, apoi, doritorii vor trebui sa scoata din buzunar in jur de 100 USD, un pret destul de bun. Va fi disponibil in doua versiuni de culoare, cu o curea neagra, sau rosie.

Noul ceas din seria T CIGA Design, nu are totusi un aspect premium, ne dam seama de asta privind bratara, una fabricata din cauciuc. Rama este fabricata din otel inoxidabil, exista si rezistenta la apa.

REVEDEȚI PREZENTAREA
general
Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Din 2019, utilizez un OnePlus7 PRO si momentan, nu vad ce motiv as avea sa-l schimb. Multumesc pentru vizita pe acest site, sper ca articolele postate iti sunt de folos ;)

1 COMENTARIU

  1. Din câte înțeleg prețul e 72+100=172 dolari, pe Amazon e pe la 170 euro, cu tot respectul pentru Xiaomi, la cum arata și caracteristici prețul este un pic cam umflat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here