Noul Elephone R9 apare in primele imagini oficiale pe forumul companiei

Elephone R9 se pare ca va fi inca un telefon interesant si performant pe care compania se pregateste sa-l lanseze sau cel putin lucreaza la el. Desigur ca inaintea lui vor lansa modelul Elephone S7 cu display curbat, un telefon ce se vrea a fi o clona “de lux” pentru Samsung Galaxy S7 Edge.

Prea multe informatii despre Elephone R9 nu stim pana in momentul de fata, cateva fotografii apar insa pe forumul lor, imagini randate. Ca mai toate telefoanele celor de la Elephone, si modelul R7 arata bine si constat ca acest producator din China tinteste cat mai sus, prin asta vreau sa spun ca in comparatie cu alti producatori din China, nu prea am vazut in oferta lor si telefoane mai accesibile si mai slab dotate, cel putin nu in ultima perioada.

155621bu88l8b8sh8lgbb8-png-thumb

Se pare ca acesta va fi primul telefon din seria “R” serie ce va debuta la sfarsitul lui 2016, in prezent cei de la Elephone mai au telefoane ce incep cu “P”, “M” sau “S”

Articolul continua dupa reclama:

elephone-r9-1

CITESTE SI:  Vernee Apollo Lite, reducere de pret in oferta unui magazin din China

Desi nu stim mai nimic legat de specificatiile sale tehnice, acest R9 pare a fi un telefon performant si imi dau seama de asta dupa aspectul sau, el arata foarte bine si nu cred ca cineva ar pune specificatii tehnice foarte slabe pe un telefon bine construit, cu display edge to edge, senzor de amprenta in butonul “home” si constructie integrala din aluminiu.

155621bu88l8b8sh8lgbb8-png-thumb

Cu siguranta ca voi reveni cu detalii de indata ce ele apar. Vedem ca intr-una din poze apare si data “octombrie 2016”, posibil ca aceasta sa fie si perioada in care Elephone R9 se va lansa.

Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

Facebook lansează 24 de seriale disponibile in platforma lor

Facebook lansează 24 de seriale disponibile in platforma lor, asta se va...
Citeste tot

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *