Connect with us

Stiri despre telefoane

Dau rinichi la schimb pe iPhone 7, nu este gluma, este anunt OLX!

Published

on

Dau rinichi la schimb pe iPhone 7, fix asa suna anuntul unui “disperat” de pe olx.ro, omul este din Craiova si este dispus sa-si doneze un rinichi in schimbul unui telefon, de altfel este schimb pe schimb, omul nu ne spune care este contravaloarea unui rinichi in cazul sau.

Anuntul este valabil si la ora la care scriu acest articol “Rinichii arata 10-10, functioneaza 10-10 , rinichii sunt nefumatoriAm toate analizele la zii” fix asa suna anuntul lui si nu imi dau seama daca este o gluma sau daca este un anunt serios.

Cert este ca omul isi lasa acolo si un numar de telefon, asta in cazul in care aveti nevoie de un rinichi “10 din 10” si vreti sa renuntati la un iPhone 7…Mai multe nu ar mai fi de zis, eu zic totusi ca omul se vinde cam ieftin ;)))) si bine ca nu isi doneaza altceva……(eu sper ca este o gluma totusi)

Advertisement

ANUNTUL ESTE AICI

45

er

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
2 Comments

2 Comments

 1. Florin Andrei

  septembrie 11, 2016 at 23:12

  3 rinichi ? Doneaza de la el, de la sotie si de la fiu-sau cate unu ? Dar zice “am toate analizele la zi” hmm… eu zic ca sunt de porc iar analizele de trichinella :))

 2. Sorin

  septembrie 14, 2016 at 10:20

  Misto, “rinichii sunt nefumatori” !
  Credeam ca numai plaminii fumeaza !!
  Si decit iPhone 7, mai bine Galaxy 7, sansele sa explodeze sint mai mari !!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171