baterie

Noul Huawei Enjoy 9 Plus cu display foarte mare, in curand

Noul Huawei Enjoy 9 Plus cu display foarte mare, in curand

Huawei Enjoy 9 Plus ar urma sa soseasca si el in foarte scurt timp, face parte dintr-o serie de lansari pregatite de compania chinezeasca fondata in anul 1987. Desigur, atentia ne este indreptata spre modele precum Mate 20 dar mai ales Mate 20 PRO, acestea vor fi scumpe, fara dubii.

Huawei Enjoy 9 Plus se lauda cu un display mare, noua ne plac astfel de panouri, cu o singura conditie insa. Margini cat mai inguste si un screen to body ratio cat mai mare, asta inseamna automat un telefon cu dimensiuni “omenesti”, nu o tableta. Il vedem si noi in imaginea de mai jos:

Noul Huawei Enjoy 9 Plus cu display foarte mare, in curand

6.5″ va avea diagonala ecranului, apare si un notch pe acest Huawei Enjoy 9 Plus, se pare ca nu se poate fara. Doua camere foto principale asezate de acum in stilul Huawei, design “gradient”, senzor de amprente amplasat in centru/spate si probabil o carcasa din sticla si sasiu metalic.

2340 x 1080 pixeli, o rezolutie destul de buna pentru Huawei Enjoy 9 Plus, tehnologie IPS LCD, procesor HiSilicon Kirin 710, pana la 6GB RAM si 128GB ROM, nu sunt deloc dotari rele. HiSilicon Kirin 710 este un procesor fabricat chiar de catre Huawei, il intalnim inclusiv pe noul Mate 20 Lite.

Acumulatorul va avea o capacitate de 4000 mAh, telefonul va fi dotat si cu 4 camere foto, 2 principale de 16+2MP si doua pentru selfie, 13+2MP. Va rula Android OREO si asa cum ne asteptam, nu va lipsi interfata EMUI v8.2. EMUI, adica Emotion UI, interfata ce a aparut pentru prima data in anul 2012. In rest, asteptam restul detaliilor, poze si nu in ultimul rand, pretul.