baterie

OUKITEL K7 POWER, inca un telefon cu baterie foarte mare

OUKITEL K7 POWER, inca un telefon cu baterie foarte mare

Telefon cu baterie foarte mare   OUKITEL K7 POWER a fost anuntat oficial si urmeaza sa-l vedem in curand si in oferta magazinelor. Are o singura caracteristica super interesanta, ea este data de capacitatea acumulatorului. Sunt nu mai putin de 10.000 mAh, probabil ca autonomia telefonului va fi de invidiat, asa cum am vazut deja in cazul lui iHunt P11000 PRO.

Din pacate, restul dotarilor tehnice nu se ridica la nivelul modelului amintit anterior. OUKITEL K7 POWER va avea memorie RAM de numai 2GB, un procesor cu 8 nuclee nu foarte nou, insa la capitolul design sta ok, arata destul de interesant. Mai mult ca sigur, va fi un telefon destul de gros si de greu, asteptam ca specificatiile oficiale sa ne confirme sau nu.

OUKITEL K7 POWER, inca un telefon cu baterie foarte mare

Ar exista si un avantaj, telefonul ar urma sa fie destul de ieftin. Specificatiile tehnice nu ne impresioneaza si posibil ca pretul sa fie de maxim 120 USD. OUKITEL K7 POWER va avea un display mare, diagonala de 6″, raport 18:9, din pacate sufera la capitolul rezolutie, numai 1440 x 720 pixeli. Nu este foarte rau, dar cred ca la 6″ se putea pune un FHD, dar pretul ar fi fost altul.

In rest, intalnim un procesor de tip MediaTEK MT6750T, 2GB RAM si 16GB ROM, sistem de operare Android Oreo si baterie de 10.000 mAh cu incarcare rapida. OUKITEL K7 POWER va avea doua camere foto in partea din spate, exista si un senzor Sony de 13MP. Telefonul va fi lansat chiar in aceasta luna si ramane de vazut cu ce pret il vor vinde chinezii de la Oukitel.