baterie

TOP 10 filme pe Netflix, in anul 2019

netflix 2022

TOP 10 filme pe Netflix, in anul 2019 – Netflix, probabil cea mai apreciata retea de streaming on-line și programe de televiziune (inclusiv in Romania), a publicat topul celor mai urmarite filme si seriale din 2019.

De subliniat faptul ca in lista de mai jos, 8 din 10 titluri sunt chiar productii Netflix, dar si ca topul este realizat la nivel international.

Cel mai urmarit film este Murder Mystery (6/10 – IMDB), avand in rolurile principale pe Adam Sandler, Jennifer Aniston și Luke Evans. Povestea se desfasoara in jurul unui un cuplu casatorit ce este prins intr-o ancheta de crima, pe yachtul unui miliardar.

Filmul a adunat in primele 3 zile, peste 30 de milioane de vizualizari. Mai jos, vedeti si un trailer oficial:

TOP 10 filme pe Netflix, in anul 2019

Pe locul 2, se afla Stranger Things 3, serial american de televiziune (horror) ce a ajuns la sezonul nr 3. A fost lansat la nivel mondial pe serviciul de streaming Netflix, in data de 4 iulie 2019.

Trailer:

Pe pozitia 3 a, il intalnim pe 6 Underground. Este un thriller american de acțiune, regizat de Michael Bay. Este vorba despre un miliardar ce-si insceneaza moartea si apoi, recruteaza o echipa de agenti internationali pentru o misiune prin care vor sa dea jos un dictator brutal. Pe Netflix Romania, il gasiti sub denumirea de “6 din umbra”.

Iata si lista completa a celor mai urmarite 10 filme pe Netflix, in 2019.

  1. Murder Mystery
  2. Stranger Things 3
  3. 6 Underground
  4. The Incredibles 2
  5. The Irishman
  6. The Witcher
  7. The Triple Frontier
  8. Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile
  9. The Umbrella Academy
  10. The Highwaymen