Acasă Stiri Android Si Noutati TOP 10 filme pe Netflix, in anul 2019

TOP 10 filme pe Netflix, in anul 2019

0

TOP 10 filme pe Netflix, in anul 2019 – Netflix, probabil cea mai apreciata retea de streaming on-line și programe de televiziune (inclusiv in Romania), a publicat topul celor mai urmarite filme si seriale din 2019.

De subliniat faptul ca in lista de mai jos, 8 din 10 titluri sunt chiar productii Netflix, dar si ca topul este realizat la nivel international.

Cel mai urmarit film este Murder Mystery (6/10 – IMDB), avand in rolurile principale pe Adam Sandler, Jennifer Aniston și Luke Evans. Povestea se desfasoara in jurul unui un cuplu casatorit ce este prins intr-o ancheta de crima, pe yachtul unui miliardar.

Filmul a adunat in primele 3 zile, peste 30 de milioane de vizualizari. Mai jos, vedeti si un trailer oficial:

TOP 10 filme pe Netflix, in anul 2019

Pe locul 2, se afla Stranger Things 3, serial american de televiziune (horror) ce a ajuns la sezonul nr 3. A fost lansat la nivel mondial pe serviciul de streaming Netflix, in data de 4 iulie 2019.

Trailer:

Pe pozitia 3 a, il intalnim pe 6 Underground. Este un thriller american de acțiune, regizat de Michael Bay. Este vorba despre un miliardar ce-si insceneaza moartea si apoi, recruteaza o echipa de agenti internationali pentru o misiune prin care vor sa dea jos un dictator brutal. Pe Netflix Romania, il gasiti sub denumirea de “6 din umbra”.

Iata si lista completa a celor mai urmarite 10 filme pe Netflix, in 2019.

  1. Murder Mystery
  2. Stranger Things 3
  3. 6 Underground
  4. The Incredibles 2
  5. The Irishman
  6. The Witcher
  7. The Triple Frontier
  8. Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile
  9. The Umbrella Academy
  10. The Highwaymen

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here