Opera este destul de cunoscuta pentru browserul produs de catre companie, disponibil atat pe Android cat si pe PC. Ei bine, dupa ce prin ultimul update au introdus un VPN integrat, acum cei de la Opera vor aduce alta functionalitate in browser si anume posibilitatea de a bloca reclamele de pe site-uri, fara sa descarcam alte aplicatii sau sa instalam tot felul de extensii.

Tot ce avem de facut, este sa facem update browser-ului Opera Mini daca il avem instalat, iar daca nu, va trebui sa il descarcam. Apasam pe butonul sub forma de “O” apoi la sectiunea de economisire a datelor trebuie sa bifam casuta pentru blocarea reclamelor ca in videoul de mai jos.

Asta este tot, fara extensii, fara root, si fara alte aplicatii care sa blocheze reclamele. Dupa cum spune si compania, noul update va aduce si o imbunatatire a vitezei de incarcare a paginilor, dar va reduce si consumul de date – toate acestea fiind posibile datorita neincarcarii reclamelor. Cu siguranta, daca ati folosit Opera si inainte, aceasta este o veste buna, insa, pentru cei care s-au acomodat cu un alt browser pentru Android pot avea aceleasi rezultate prin instalarea acestei aplicatii fara sa trebuiasca sa schimbe browserul preferat.

Noul update pentru browserul Opera Mini va include un ad-blocker integrat si promite ca va fi mai rapid
CITESTE SI:  Reducere de 400 lei pentru Allview X4 Soul Infinity N Steel Gray

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree