Connect with us

Stiri despre telefoane

Noutatile de la Allview in 2021, posibil un Soul X8 PRO?

Published

on

Noutatile de la Allview in 2021, posibil un Soul X8 PRO? Suntem spre finalul anului 2020, un an deloc bun. Nu ma refer aici la Allview, intra in discutie toata populatia planetei. In speranta ca anul viitor sa se schimbe situatia actuala legata de aceasta pandemie, vom incepe sa publicam planurile producatorilor sau importatorilor.

Allview obisnuieste sa trimita calendare complete in care sa ne arata planurile pe intregul an, lansarile luna de luna. Cred ca mai avem putin de asteptat pentru acel calendar mai stufos, dar este bine ca putem observa prima imagine posibila cu viitorul lor flagship.

Noutatile de la Allview in 2021, posibil un Soul X8 PRO?

Generatia actuala se numeste Soul X7 PRO si cred ca in poza de mai jos il vedem pentru prima data pe Soul X8 PRO. Foarte multe detalii nu am primit, nici daca vor continua cu Snapdragon pe un telefon de varf sau daca vor reveni la un MediaTEK. Pentru a tine pretul mai mic dar si performante mai mari, poate se vor gandi la un MTK.

Advertisement

Noutatile de la Allview in 2021, posibil un Soul X8 PRO?

Daca vor dori sa impresioneze, vor alege din nou un procesor Qualcomm, poate ceva mai nou si din seria 7. In acest caz, pretul ar fi usor mai mare, dar si dotarile in general mai bune. In rest, se pare ca telefonul va avea un design metalic si carcasa spate din sticla, Dar poate cel mai important detaliu, telefonul va avea 5 camere foto principale!

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des