Acasă Stiri Android Si Noutati Galaxy S21+, unii spun ca ar fi un telefon foarte frumos

Galaxy S21+, unii spun ca ar fi un telefon foarte frumos

0

Galaxy S21+, unii spun ca ar fi un telefon foarte frumos si cred ca putem ramane la “unii spun”. Stim ca gusturile nu se discuta si ramane la aprecierea fiecaruia. Fraza a fost rostita de catre IceUniverse pe Twitter, personajul care ne ofera cele mai credibile randari.

Telefonul nu este chiar urat, pare un design modern si as putea remarca numai modulul celor 3 camere si cum se extinde el pe latura telefonului, practic se uneste cu aceasta. O mica delimitare se observa si din pacate, nu este chiar o lipire completa.

Mai trebuie sa apreciem si dimensiunuea acestui setup. Nu l-au marit si daca ar fi sa dam crezare acestor randari, cele trei camere principale nu ies mult in evidenta, as sputea spune ca aproape deloc. Ar putea fi vorba despre un panou spate din sticla si o zona metalica ce ar delimita cele doua zone.

Galaxy S21+ – design destul de reusit, dar nu wow

Galaxy S21+

Incearca si Samsung pe cat posibil, dar avem mari asteptari de la ei. Discutam totusi despre S21+, nu despre un smartphone oarecare. Mai departe, sunt ceva butoane la vedere in stilul clasic, senzorul de amprente va fi 100% integrat in ecran. Skip jack audio si de data asta, probabil ca este ingropat definitiv pentru telefoanele de tip flagship.

Surpriza usor neplacuta este data de ecranul in sine, de tot panoul. Nu contest, posibil ca tehnologia sa fie de ultima ora si acest display sa impresioneze la absolut toate capitolele. HDR avansat, poate va reproduce 1 miliard de culori, luminozitate dusa la extrem, etc.

Insa, Samsung efectiv nu vrea deloc sa puna camera de selfie in alta parte. Nu neaparat sa o ascunda complet sub display, dar macar sa o mute in partea stanga. Stiu, unii vor spune ca te obisnuiesti cu ea acolo dupa cateva ore sau zile de utilizare. Dar din experienta, pot spune ca nu este chiar asa si iti atrage atentia de cate ori te uiti la un film sau la o poza.

Galaxy S21+, display cu selfie in centru

In rest, lansare ar trebui sa fie programata in luna ianuarie 2021, cred ca ceva poze reale cu Galaxy S21+ safie “scapate” in perioada imediat urmatoare. Samsung nu ar avea de ce sa nu apeleze la Snapdragon 888, el este procesorul asteptat in interiorul telefonului. Daca va ajunge si in Romania cu o asemenea motorizare, ar fi excelent. Dar mi-e teama ca Europa va primi tot o versiune cu Exynos.

via

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here