Acasă Aplicatii telefoane Android 2021 Nu iti gasesti telefonul prin casa? Instaleaza aplicatia asta!

Nu iti gasesti telefonul prin casa? Instaleaza aplicatia asta!

4

Nu iti gasesti telefonul prin casa? Instaleaza aplicatia asta! Cu siguranta ca ai fost cel putin o data in situatia de a ruga pe cineva sa te apeleze deoarece nu-ti gaseai telefonul si acesta era ba sub perna, sub plapuma, prin mobila sau chiar in buzunarul pantalonilor.

Si daca nu ai pe nimeni langa tine care sa te sune, singura solutie ramane cea de a injura pana il gasesti sau de a instala aplicatia pe care o voi prezenta pe scurt in cele ce urmeaza.

Are peste 1 milion de utilizatori pana acum, multi au dat recenzii pozitive dar exista si pareri negative. Am fost si eu curios sa vad cat este de ok si am instalat-o. Pot spune ca isi face treaba bine daca o configurezi asa cum trebuie si daca nu bagi in seama reclamele care mai apar din cand in cand.

Mecanismul este simplu:

Instalezi aplicatia “Clap to Find”, o pornesti si va trebui sa-ti inregistrezi direct in interfata bataile palmelor. Practic, bati de 3 ori din palme, aplicatia detecteaza asta si totul este gata. Atentie, cand vrei sa-ti gasesti telefonul, va trebui sa bati din palme la fel cum te-ai inregistrat, nu in alt fel!

Aplicatia ofera si cateva setari, functioneaza cu ecranul blocat si interfata arata cam asa:

Vedeti mai sus pagina din Google Play, apoi acordam permisiunile in functie de sistemul de operare prezent pe telefon, apoi ne inregistram bataile palmelor (batem de 3 ori)

In galeria de mai jos, observam ca putem activa sau dezactiva aplicatia dar si care sunt setarile existente. Putem alege ca telefonul sa sune, sa vibreze sau LED-ul sa semnalizeze, volumul la care sa sune soneria, tonul de apel dar si sensibilitatea microfonului.

Asta este tot, aplicatia “Clap to Find” este gratuita si poate fi descarcata accesand acest link in Google Play.

Scriu cu placere pe acest site ;) Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta!

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here