Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Fundaluri animate 4D ce transforma ecranul telefonului intr-o experienta vizuala impresionanta

Published

on

Imagini de fundal 4D, aplicatie pentru telefonul mobil – Cred ca este o aplicatie destul de ok, una care merita testata si poate apreciata de fanii acestui gen de aplicatie. Stim ca in Google Play sunt sute (poate mii) de titluri, dar majoritatea sunt banale.

Adica iti pun la dispozitie o serie de imagini de fundal statice si nimic mai mult. Insa, aceasta este diferita. Pe langa acele imagini standard, ne ofera si unele 4D care fac ecranul telefonului mai interesant. Efectul este unul inedit si pentru asta, aplictia se foloseste de giroscopul telefonului.

In acest mod, anumite imagini ce sunt incluse in categoria 4D, vor avea un avea un efect de profunzime si se vor misca usor atunci cand telefonul este si el miscat. Este un efect destul de interesant. Pe langa anumite reclame care mai apar in aplicatie si care dispar dupa cateva secunde, alte puncte mai neplacute nu am descperit.

Advertisement

Imaginile 4D sunt grupate intr-un folder dedicat si sunt pentru toate gusturile, inclusiv tematice. Apoi, le putem alege in functie de culoare, sunt grupate in categorii si cele speciale vin cu anumite setari atunci cand dorim sa le aplicam. Efect paralax, tip de animatie, intensitatea animatiei, etc.

Eu am instalat-o pe telefon si am testat-o. Mai jos, vedeti cateva capturi de ecran si va dati seama cam despre ce este vorba. Pentru descarcare, aplicatia este gratuita. Dar anumite imagini sau functii pot fi cumparate. Oricum, este ok si in versiunea gratuita. Am ales sa o prezint pe aceasta deoarece are un rating foarte bun (4.6) si a fost descarcata de peste 10 milioane de utilizatori.

Imagini de fundal 4D

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des