Connect with us

Stiri despre telefoane

Nu mai merge nici cu Disney+, pe urmele Netflix la restricții

Published

on

Disney+ urmează strategia Netflix în limitarea partajării de conturi între utilizatori. Potrivit informațiilor publicate de Deadline, în contextul în care consumul de conținut digital a crescut exponențial.

Competiția între serviciile de streaming este mai acerbă ca niciodată, Disney+ se alătură Netflix în încercarea de a restricționa accesul multiplu la un singur abonament.

Anunțul oficial privind această schimbare a fost prefațat de o comunicare adresată abonaților Hulu, un alt serviciu de streaming sub umbrela The Walt Disney Company, semnalând introducerea unor restricții similare privind accesul din afara gospodăriei abonatului.

Advertisement

Din 14 martie, partajarea parolelor între locuințe va fi limitată

Nu mai merge nici cu Disney+, pe urmele Netflix la restricții

Nu mai merge nici cu Disney+, pe urmele Netflix la restricții

Reprezentanții Disney+ au confirmat că, începând cu 14 martie, partajarea parolelor între locuințe diferite va fi limitată, cu promisiunea furnizării de detalii suplimentare în viitorul apropiat.

Disney+ a formulat în termeni clari posibilitatea analizei utilizării contului de către companie pentru a asigura respectarea termenilor de utilizare, rezervându-și dreptul de a limita sau înceta accesul la serviciu în cazul încălcărilor.

Măsura adoptată de Disney+ pare să urmeze un sistem asemănător cu cel implementat de Netflix, care restricționează accesul la conturi pentru dispozitivele neconectate din aceeași gospodărie într-un interval stabilit.

Disney+ a consemnat pierderi semnificative de la lansarea sa în noiembrie 2019, atribuite parțial costurilor ridicate ale producției de conținut original și scăderii popularității acestuia.

Advertisement

Restricționarea partajării de conturi ar urma să asigure creșterea numărului de abonați și, implicit, ameliorarea situației financiare a platformei.

Efectele acestei decizii asupra bazei de utilizatori și veniturilor Disney+ vor fi observate în timp, utilizatorii actuali pot continua să partajeze contul lor până la implementarea restricțiilor pe 14 martie. Probabil că această măsură se va aplica și în România.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des