Connect with us

Stiri despre telefoane

YouTube Premium depășește 100 milioane de abonați

Published

on

YouTube Premium depășește 100 milioane de abonați

YouTube Premium și YouTube Music, serviciile plătite ale celei mai populare platforme video, au atins un prag impresionant, depășind 100 de milioane de abonați. Numărul include atât abonații plătiți, cât și utilizatorii aflați în perioada de încercare gratuită.

De la lansarea sa în 2015, YouTube Premium a oferit utilizatorilor o experiență fără reclame, cu funcții avansate precum redarea în fundal, descărcări pentru vizionare offline și acces la un catalog extins de conținut muzical prin YouTube Music. Dar știm că utilizatorii au căutat mereu soluții alternative, adică gratuite 😉

Adam Smith, Vicepreședintele pentru Managementul Produselor la YouTube, a subliniat importanța conținutului de calitate produs de creatorii și artiștii platformei ca fiind un factor cheie în decizia utilizatorilor de a alege YouTube Premium.

Advertisement

“Abonamentul nu doar că îmbunătățește experiența utilizatorilor, dar sprijină și comunitatea de creatori și artiști, oferindu-le o sursă suplimentară de venit din abonamente.”

YouTube Premium depășește 100 milioane de abonați

YouTube Premium depășește 100 milioane de abonați

Recent, YouTube a îmbogățit serviciul cu mai multe funcții bazate pe inteligență artificială și a îmbunătățit calitatea videoclipurilor la 1080P HD.

YouTube Music a introdus recent funcții noi, precum secțiunea “Samples” pentru descoperirea de muzică nouă și integrarea podcasturilor, oferind o experiență personalizată utilizatorilor. A adăugat și posibilitatea de a căuta muzica prin fredonarea versurilor.

Prețuri în România pentru versiunile de abonamente

YouTube Premium oferă diverse planuri de abonament, fiecare cu opțiunea de a beneficia de o perioadă de încercare gratuită de o lună, destinată exclusiv membrilor noi eligibili, cu restricții aplicabile.

Advertisement
  • Individual: Acest plan costă 26 RON pe lună și oferă acces complet la serviciile YouTube Premium pentru un singur utilizator. Membrii noi eligibili pot începe o perioadă de încercare gratuită de o lună pentru a testa serviciul.
  • Familie: Pentru 39 RON pe lună, planul familial permite adăugarea a până la 5 membri ai familiei (cu vârste de 13 ani sau mai mari) din aceeași gospodărie. Asemenea planului individual, membrii noi eligibili au acces la o perioadă de încercare gratuită de o lună.
  • Student: Studenții eligibili se pot bucura de YouTube Premium la prețul redus de 15 RON pe lună. Este necesară o verificare anuală pentru a confirma statutul de student. Acest plan oferă, de asemenea, acces la o perioadă de încercare gratuită de o lună, destinată membrilor noi eligibili.

Toate planurile includ beneficiile YouTube Premium, precum vizionarea fără reclame, redarea în fundal și descărcările de conținut pentru vizionare offline.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des