Connect with us

Stiri despre telefoane

Samsung pregătește un Fold din seria Fan Edițion

Published

on

Samsung pregătește un Fold din seria Fan Edițion, teoretic asta ar însemna un pliabil mai ieftin!

Deci, sud-coreeni ar căuta extinderea gamei de telefoane pliabile, lucrând la o versiune alternativă și posibil mai accesibilă a seriei sale de succes Galaxy Z Flip.

Informații recente sugerează că producția de componente pentru un nou model pliabil este în desfășurare, indicând o posibilă lansare alături de modelele deja stabilite în gama Galaxy Z.

Advertisement

Zvonurile despre un telefon pliabil mai accesibil din partea gigantului sud-coreean circulă de câteva luni, cu sugestii că Samsung se concentrează pe dezvoltarea unui model cu un ecran pliabil orizontal la un preț mai redus.

Confirmarea acestor speculații vine din bazele de date publice ale importurilor și exporturilor, care au înregistrat referințe la noile smartphone-uri pliabile de generația a șasea de la Samsung, codificate intern ca “Q6” pentru Galaxy Z Fold 6 și “B6” pentru Galaxy Z Flip 6, urmând modelul de denumire al generațiilor anterioare.

Samsung ar pregăti un Galaxy Fold mai ieftin

Samsung pregătește un Fold din seria Fan Edițion

Samsung pregătește un Fold din seria Fan Edițion

Datele arată că Samsung a început producția de componente în cantități limitate pentru ambele modele, colaborând cu furnizorii din Asia de Sud-Est pentru a asambla prototipuri. Un nou cod intern, “Q6A”, a fost identificat în înregistrările din noiembrie 2023, sugerând existența unui al doilea model Galaxy Fold planificat pentru lansare.

Numele “Q6A” indică o legătură tehnică strânsă cu Galaxy Z Fold 6, implicând o posibilă variantă a acestui model cu specificații sau preț diferit. Începerea simultană a producției de componente pentru “Q6A” și modelul standard “Q6” sugerează o lansare aproape simultană sau cu o ușoară decalare între cele două.

Advertisement

Este important de reținut că aceste informații provin din surse preliminare și neoficiale, iar specificațiile finale ale dispozitivelor pot suferi modificări înainte de lansarea pe piață.

Samsung pare să vizeze reducerea barierei prețului pentru modelele sale premium prin introducerea unui model pliabil mai accesibil. Nu ar fi deloc ceva rau!

sursa

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des