Acasă Stiri despre telefoane Nu se supara nimeni ca aplicatia TIKTOK se inchide, cel mai probabil

Nu se supara nimeni ca aplicatia TIKTOK se inchide, cel mai probabil

0

Este posibil ca aplicatia TIKTOK sa nu mai fie disponibila in Google Play si chiar mai mult, sa fie inchisa. Desigur, iarasi Donald Trump “si-a bagat coada” in diverse afaceri si rezultatele nu cred ca se vor lasa foarte mult timp asteptate.

Am scris un articol despre TikTok inca in momentul in care aparea, atunci aveam o impresie destul de buna. Insa, am realizat rapid ca nu este ceea ce pare, mai ales multumita continutului postat acolo. Se pare ca nu continutul este cel ce deranjeaza anumite persoane, desigur ca unele super importante !

Pe scurt, aseara, Donald Trump a semnat un ordin de inchidere a aplicatiei, insa numai in conditiile in care aceasta nu este cuparata pana in data de 15 septembrie. Si in dreptul tranzactiei, ar urma sa fie tocmai cei de la Microsoft! Mai mult, Trump vrea sa inchida si aplicatie WeChat, una super populara in China, dar care a prins si in SUA.

Cireasa de pe tort – se pare ca ordinul de interdictie se aplica si companiei Tencent. Aceasta pa langa TikTok, se ocupa inclusiv de distribuirea unor jocuri mega populare printre posesorii de telefoane Android. Ar putea fi afectate titluri precum PUBG Mobile sau  League of Legends.

Trump acuza ca unele dintre aplicatii, au fost chiar folosite pentru campanii de dezinformare menite sa aduca anumite beneficii Partidului Comunist din China si considera ca ar fi vorba despre o urgenta majora la nivel national si o leaga de de tenhologia informatiei şi comunicatiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.