baterie

Despre aplicatia Tik Tok, la mare moda in 2018

Despre aplicatia Tik Tok, la mare moda in 2018

Aplicatia TikTok mi-a fost recomandata recent de un prieten si de curiozitate, mi-am facut un cont rapid acolo. Nu este decat o retea de socializare, insa este complet diferita fata de Facebook, Instagram sau alte aplicatii de acest gen. Ca o curiozitate, aplicatia TikTok este la ora actuala pe locul 4 in topul oficial din Google Play.

TikTok

Despre aplicatia Tik Tok, la mare moda in 2018

Am facut acolo un profil pentru androidro.ro, insa in mod clar, nu prea se potriveste acest gen de retea de socializare cu profilul androidro.ro. Nu cred ca o sa vedeti acolo publicatii de tech, de stiri, etc.

Aplicatia TikTok este axata mai mult pe divertisment si sunt foarte multi tineri si din Romania care isi expun acolo diferitele creatii video, despre asta este vorba in mare parte. Inregistrezi clipuri scurte, le editezi rapid cu efectele puse la dispozitie in aplicatie, aplici un fundal muzical tot din aplicatie si gata. Apropo de efecte, aplicatia sta bine la acest capitol.

Si per total, este bine facuta si poti asocia acolo inclusiv conturile de pe alte retele de socializare. Poti urca clipuri in aplicatia TikTok inregistrate direct cu telefonul tau, exista o pictograma special pentru asta.

Se va deschide camera foto, alegi durata clipului din partea de sus, si in lateral ai mai multe setari. Alegi melodia de fundal, camera principala sau cea de selfie, efectele de culoare, efecte artistice, mod infrumusetare si cam atat. Este practic ceva pasionatilor de selfie, sa spunem de video selfie.

Aplicatia TikTok este disponibila in mod gratuit in Google Play si poate fi descarcata de AICI. Vedeti mai jos si cateva capturi de ecran pe care le-am facut direct de pe telefon. Nicio legatura cu domnisoara din prima captura, cand deschizi aplicatia iti apar in mod aleatoriu diverse clipuri. In rest, cam atat despre aceasta aplicatie, una amuzanta si care are priza la un anumit gen de public. Cert este ca la ora actuala, este la mare moda.