Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Despre aplicatia Tik Tok, la mare moda in 2018

Published

on

Aplicatia TikTok mi-a fost recomandata recent de un prieten si de curiozitate, mi-am facut un cont rapid acolo. Nu este decat o retea de socializare, insa este complet diferita fata de Facebook, Instagram sau alte aplicatii de acest gen. Ca o curiozitate, aplicatia TikTok este la ora actuala pe locul 4 in topul oficial din Google Play.

TikTok

Am facut acolo un profil pentru androidro.ro, insa in mod clar, nu prea se potriveste acest gen de retea de socializare cu profilul androidro.ro. Nu cred ca o sa vedeti acolo publicatii de tech, de stiri, etc.

Aplicatia TikTok este axata mai mult pe divertisment si sunt foarte multi tineri si din Romania care isi expun acolo diferitele creatii video, despre asta este vorba in mare parte. Inregistrezi clipuri scurte, le editezi rapid cu efectele puse la dispozitie in aplicatie, aplici un fundal muzical tot din aplicatie si gata. Apropo de efecte, aplicatia sta bine la acest capitol.

Advertisement

Si per total, este bine facuta si poti asocia acolo inclusiv conturile de pe alte retele de socializare. Poti urca clipuri in aplicatia TikTok inregistrate direct cu telefonul tau, exista o pictograma special pentru asta.

Se va deschide camera foto, alegi durata clipului din partea de sus, si in lateral ai mai multe setari. Alegi melodia de fundal, camera principala sau cea de selfie, efectele de culoare, efecte artistice, mod infrumusetare si cam atat. Este practic ceva pasionatilor de selfie, sa spunem de video selfie.

Aplicatia TikTok este disponibila in mod gratuit in Google Play si poate fi descarcata de AICI. Vedeti mai jos si cateva capturi de ecran pe care le-am facut direct de pe telefon. Nicio legatura cu domnisoara din prima captura, cand deschizi aplicatia iti apar in mod aleatoriu diverse clipuri. In rest, cam atat despre aceasta aplicatie, una amuzanta si care are priza la un anumit gen de public. Cert este ca la ora actuala, este la mare moda.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
4 Comments

4 Comments

 1. Vea mai urata aplicatie

  mai 8, 2019 at 11:13

  mai urata aplicatie tok tok

 2. Anonim

  iulie 2, 2019 at 09:12

  nu ma pot conecta la contu asta @userdl542cws53

 3. Anonim

  decembrie 2, 2019 at 19:32

  Este posibil ca aceasta aplicație sa folosească în 5 min de utilizare 20 de Gb internet orange ???

 4. FLORIN256

  martie 23, 2020 at 17:20

  TIK TOK

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des