Acasă Stiri despre telefoane Ce sa vezi? Huawei a ramas fara stocuri de procesoare Kirin

Ce sa vezi? Huawei a ramas fara stocuri de procesoare Kirin

0

Se pare ca Huawei a ramas fara stocuri de procesoare Kirin si asa cum scriam recent, acestea au fost folosite pentru o parte din productia lui Mate 40 PRO, telefon care chiar este asteptat sa apara in luna septembrie! Este clar ca nu putem sti nimic cu certitudine si toate stirile se bazeaza pe diverse surse.

Insa, cred ca sursele pot fi credibile si unitatile de Huawei Mate 40 PRO care nu vor fi vandute in China, vor fi motorizate de procesoare MediaTEK, posibil cel mai bun MTK dezvoltat pana in prezent. Este adevarat ca producatorul de procesoare din Taiwan nu mai are reputatia de acum 2-3 ani, insa ramane de vazut cum vor fi influentate vanzarile.

Si mai ales in conditiile in care 99% nu va avea pic de Google pe el si ecranul va integra 2 camere de selfie. Retineti ca interdictia americanilor catre TSMC pentru fabricarea de procesoare Kirin, se termina in data de 15 septembrie 2020. Nu ar fi efectiv nicio surpriza ca aceasta sa fie prelungita si oricum, cred ca seria Mate 40 nu mai poate spera pe deplin la Kirin.

Nici Yu Chengdong (CEO Huawei) nu se lasa si declara ca daca nu ar fi fost toate aceste interdictii, compania sa ar fi putut sa detroneze Samsung. In fine, va trebui sa mai asteptam inca putin si vom afla daca au reusit sa acopere nevoia de procesoare Kirin. Mai exista o versiune! Stocul de Kirin sa fi fost deja folosit pe noua serie de top de la Huawei si viitoarele modele, sa apara toate cu MTK.

Teoretic, in data de 5 septembrie 2020, in cadrul IFA Berlin, Kirin 1000 ar putea fi dezvaluit si nu numai atat. Ne asteptam sa devina cel mai performant procesor mobil din lume, unul fabricat pe o tehnologie de 5nm. Va adopta cea mai noua solutie ARM, nuclee de tip Cortex A78, care vor fi capabile sa ofere un plus de viteza cu pana la 15% mai mare in comparatie cu nucleele A76, cele din Kirin 990.

Cu sau fara Kirin, vor fi disponibile 4 modele. Mate 40 Standard Edition, Mate 40 Pro, Mate 40 Pro + si versiunea de lux, Mate 40 Porsche Design.

via

Scriu cu placere pe acest site ;) Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here