Connect with us

Stiri despre telefoane

Nu va faceti conturi false de Facebook, Ilie Dumitrescu a fost denigrat

Published

on

Daca sunteti pusi pe glume si aveti facute conturi false de Facebook, ar fi bine sa va ganditi mai bine si sa le stergeti cat mai repede. Ma refer la acele conturi prin care unii doresc sa-si asume numele unor personalitati celebre.

Este si cazul marelui jucator de fotbal, Ilie Dumitrescu. Pe numele acestuia era deschis un cont de Facebook fals si se vedea de la o posta ca postarile nu apartineau fotbalistului. Acel cont atrasese multi urmaritori ce considerau funny postarile respective. Insa, funny numai pana la un anumit punct.

Erau postari care denigrau, va spun deoarece si eu urmaream profilul respectiv. Se cunoastea ca totul este facut pentru distractie, insa nu era deloc ok modul in care anumite postari erau concepute si clar denigrau. Exemplu de postare:

Advertisement

Nu va faceti conturi false de Facebook, Ilie Dumitrescu a fost denigrat

Ieri, contul acela a fost inchis si tot ieri, intr-o emisiune la DigiSport, Ilie Dumitrescu a declarat: „Am aflat de decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a României. Poate că unii ştiu, alţii nu, dar eu am fost una dintre victimele acestui gen de infracţiune.

La vremea respectivă, am făcut şi plângere la Poliţie, iar astazi observ ca acel cont a fost inchis. Voi face o nouă plângere şi aştept acţiunea Poliţie pentru că, iată, de azi acest gen de faptă este penală şi se poate pedepsi cu închisoarea”.

Fostul international a sesizat inca de acum 2 ani ca acel cont ii aducea un prejudiciu de imagine. Probabil ca cel ce se afla in spatele acelei pagini va fi prins si in cel mai bun caz, va trebui sa achite o amenda. Daca Ilie Dumitrescu nu-l va ierta deloc, cred ca se poate ajunge si mai departe.

Advertisement

Pentru o fapta asemanatoare, o persoana din Brasov deja a fost condamnata in prima instanta la o pedeapsa de 3 ani si 8 luni de inchisoare.

Nu este un caz singular (cel al lui Ilie Dumitrescu), cu totii am vazut postari sau conturi false de Facebook prin care se denigreaza imaginea unei anumite persoane. Inteleg, este funny, insa numai pana la un anumit moment si trebuie avut un anumit echilibru in postarile respective.

via

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des