Connect with us

Stiri despre telefoane

Numai 79 lei, pretul noului iHunt i2, un DualSIM clasic

Published

on

Numai 79 lei, pretul noului iHunt i2, un DualSIM clasic, asta inseamna ca in principal, este destinat seniorilor, celor mici, sau poate pentru cei ce cauta un telefon mobil mai usor de folosit.

Chiar daca este un clasic, cu butoane si nu ruleaza sistemul de operare Android, telefonul nu arata deloc rau. Oricum, costa numai 79 de lei si cred ca este un pret mai mult decat cinstit.

Ca atuuri, as mentiona ecranul destul de mare si color, tastele numerice generoase, dar si suportul pentru doua cartele SIM, card de memorie, plus Radio FM si lanterna separata.

Advertisement

iHunt i2

iHunt i2

Rau nu sta nici la capitolul design, spatele seamana cu cel a unui smartphone Android, dar partea frontala ne aduce aminte ca totusi, este un telefon clasic, cu butoane.

Disponibil in doua variante de culoare (albastru+negru), dotat cu acumulator generos (raportat la specificatii), intalnim chiar si functia de lanterna. Aceasta nu se bazeaza pe LED-ul camerei foto, exista 4 LED-uri separate, in partea de sus, ele transforma acest telefon intr-o sursa de lumina destul de puternica.

In interior, telefonul are 32MB RAM, 32MB ROM si pot fi stocate pana la 300 de contacte. Procesorul nu ne este dezvaluit, insa prea putin conteaza in acest caz.

Advertisement

iHunt i2, este dotat inclusiv cu o camera foto principala ce are o rezolutie VGA, conectivitate MicroUSB, internet prin GPRS, Bluetooth si taste numerice.

Ecranul are o diagonala de 2.8″, rezolutie 320 x 240 pixeli, intalnim inlcusiv jack audio. Pretul este de numai 79 lei si asa cum sustin si cei de la iHunt, discutam despre un telefon clasic & util, asa si trebuie privit. Poate fi cumparat, de AICI.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des