Deci serios vorbind nu am mai vazut o aplicatie atat de mica 🙂 Doar 11 KB, ganditi-va ca e infim, practic nici nu conteaza in memoria interna (dupa instalare aplicatia retine 3 MB de date si aia e, ai o aplicatie de 3MB), dar totusi apk-ul are doar 11 KB, dureaza o secunda sa il descarci de aici.

Screenshot_2016-06-12-22-02-40 O aplicatie mai mica nu exista! Facebook+ are doar 11KB si toate functiile Facebook

E practic o aplicatie de tip browser, incarca pagina de web a Facebook insa o face foarte rapid, chiar avem un buton “lite” care face aplicatia sa functioneze foarte rapid chiar si pe 2G sau EDGE.

Screenshot_2016-06-12-21-33-37 O aplicatie mai mica nu exista! Facebook+ are doar 11KB si toate functiile Facebook

Avem toate functiile, putem trimite mesaje, avem chat, avem tot ce intalnim pe pagina de internet a Facebook iar per total am testat-o si cred ca este o alegere buna in de trimentul aplicatiei Facebook Lite, insa are un minus destul de mare – nu primim notificari push, deci daca vorbim prin mesaje sau primim o notificare pe Facebook nu o vom primi si pe telefon.

Screenshot_2016-06-12-21-35-26 O aplicatie mai mica nu exista! Facebook+ are doar 11KB si toate functiile Facebook

Cred ca asta e singurul minus pe care l-am gasit momentan, in rest nu am avut nici o problema atat timp cat am folosit-o. E o aplicatie buna daca sunteti zgarciti cu spatiul de stocate, cei 3 MB nu prea cred ca o sa afecteze cu nimic nici memoria RAM iar despre viteza de la internet ce sa mai zic, merge si pe EDGE fara probleme.

Screenshot_2016-06-12-21-35-14 O aplicatie mai mica nu exista! Facebook+ are doar 11KB si toate functiile Facebook

Aplicatie buna, mai trebuie putin lucrat la ea insa trebuie sa multumim comunitatii xda pentru toate aplicatiile excelente pe care le livreaza constant utilizatorilor. DESCARCA

CITESTE SI:  Noul Allview AVI cu interactiune vocala in limba romana

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree