Ochelari 3D VR la un super pret din depozitele aflate in UE!

In cadrul magazinului tomtop.com am gasit aceasta oferta pentru perechea de ochelari 3D VR, marele avantaj este acela ca acest gadget interesant este disponibil in depozitele magazinului aflate pe teriroriul UE, asta inseamna ca nu veti mai plati nimic in plus fata de pretul afisat in pagina magazinului, dar si ca transportul va fi mult mai rapid pana la noi in tara.

Allview, Vonino si E-Boda sunt cateva dintre companiile locale care au rebranduit si care au adus in Romania ochelari pentru realitatea virtuala, mari diferente intre modelul pe care il prezzint astazi si cele ale companiilor enumerate anterior nu prea intalnim.

rrr

 

Articolul continua dupa reclama:

Desigur ca pretul este dublu, aici avem avantajul ca nu prea ne trebuie garantie si este genul de gadget pe care il poti cumpara la jumatate de pret fara probleme. Este practic un dispozitiv din plastic cu doua lentile speciale si cateva reglaje, insa merita macar sa experimentati o data ceea ce se petrece atunci cand folositi acesti ochelari.

CITESTE SI:  Samsung Galaxy S8 in AnTuTu, acum avem un nou rege

fgfg

Iti dau senzatia de realitate si continut exista suficient in Google Play sau in YouTube, de altfel toate clipurile video de pe aceasta platforma poate fi convertit fara probleme in continut pentru ochelarii VR.

Daca ai un telefon cu giroscop este si mai ok deoarece senzatiile sunt si mai puternice, chiar exista jocuri sau continut special pentru aceste telefoane. Daca ai un smartphone fara giroscop va trebui sa te multumesti cu continut YouTube in general.

jjj

Perechea aceasta costa numai 10.69 USD, este disponibila in depozitele din Germania si nu trebuie sa mai platiti nici pentru transportul lor pana la noi in tara.

Pot fi folositi impreuna cu un telefon ce ruleaza sistemul de operare Android sau iOS, insa diagonala lor trebuie sa fie cuprinsa intre 4.7 si 6″, observ ca in acest caz nu primim telecomanda bluetooth dar cred ca putem achizitiona una separat.

Oferta poate fi vazuta accesand aceasta pagina, pentru mai multe oferte va puteti alatura si acestui grup.

Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

O noua super promotie in China, telefoane si alte produse la numai 1 dolar!

O noua super promotie in China, telefoane si alte produse la numai...
Citeste tot

12 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *