Acasă Stiri Android Si Noutati A aparut si problema cu returul la eMag si cu voucherul

A aparut si problema cu returul la eMag si cu voucherul

2

A aparut si problema cu returul la eMag si cu voucherul – I-am laudat in acest articol destul. Ca totul a decurs asa cum trebuia, ca nu au fost probleme, ca a venit curierul rapid, etc.

UPDATE – S-A REZOLVAT. Am primit pe mail in voucher nou. Dar sper sa nu fi facut o exceptie, nu e normal sa poti folosi codul o singura data. Oricum, s-a rezolvat repede, in 20 de minute.

Nu mai reiau acum toata povestea, puteti citi articolul anterior. Cert este ca la retur, am primit un voucher cu o serie. Acest voucher avea valoarea returului, 2699 lei in acest caz.

Din acesti 2699 lei, am folosit 2399 lei pentru o noua comanda. Logic, mai ramasesera fix 300 de lei pe care aveam de gand sa-i folosesc tot pentru o alta comada.

Comanda pe care am vrut sa o fac azi si surpriza, voucherul sau cardul cadou nu a putut fi aplicat (are valabilitate 2 ani)! Pun mana pe telefon si sun la eMag.

Explic despre ce este vorba si iarasi o surpriza, persoana de la telefon imi spune ca voucherul se poate folosi pentru o singura comada, adica numai o data.

Mai exact, eMag imi spune ca trebuia sa folosesc toata suma de pe voucher, adica 2699 lei. Daca foloseam mai putin, restul era pierdut! Pierdut unde? Cadou catre ei, adica cum justifica eMag banii respectivi?

Captura de mai jos este cea cu noua comanda. Am incercat si cu un produs ce costa mai putin de 250 lei, fara succes!

Explic persoanei ca nu este asa, ca si la ei pe site scrie ca “Ai achitat parțial cu voucher? Reactivăm voucherul și restituim diferența”

El imi spune ca nu mai este asa, ca s-a scos! Imi spune sa astept la telefon si dupa cateva minute revine. Imi comunica faptul ca va face o exceptie de data aceasta si ca imi va reactiva voucherul maine.

Sper sa fie asa si sper ca cel de la telefon sa fi fost nou sau sa poate sa nu cunoasca exact cum se procedeaza. Dar ar fi super super ciudat ca sa poti folosi exact suma de pe voucher. Ce sanse sunt sa gasesti produsul de care ai nevoie si acesta sa coste FIX cat ai tu in cont?

Si daca iti iei ceva care costa mai putin, ce se intampla cu diferenta de bani? Ramane in aer? Sper sa se rezolve repede, sa fie numai o neintelegere. Articolul va primi un update.

2 COMENTARII

  1. Cosmin asta să-ți fie învățătură,pe viitor când mai cumperi de la eMag, fii tu …… și cereți banii că ei sunt oricum ……..
    Era cât pe ce sa rămâi fără câteva sute de lei …
    Eu unu nu mai cumpăr de la eMag , decât dacă ar fi ultima soluție.

  2. Astia-s bagabonti nu gluma, n o sa fim noi protejati de protectia consumatorului niciodata. De ce nu se intampla asemenea cazuri si in alte tari, numai la noi tara hotilor si-a bagabontilor . Acum doua luni a fost un material la protv legat de protectia consumatorilor din Germania care cineva din sistem explica: daca un comerciant nu rezolva problema unui cumparator cu privire la un produs cumparat sau sa fie nedreptatit prin diferite metode de inselaciune automat este amendat cu suma minima de 20.000 de euro(in mai putin de 24 de ore). Daca are mai multe abateri pe parcursul unui an sau sunt prejudiciate mai multe persoane acel comerciant sau magazin nu mai are voie sa si desfasoare activitatea pe teritorul Germanie niciodata. Acolo legi frate, din acest motiv acolo merge treaba si la noi nu .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here