baterie

A Better Camera – o aplicatie excelenta pentru camera foto cu foarte multe functii si setari manuale

A Better Camera - o aplicatie excelenta pentru camera foto cu foarte multe functii si setari manuale

Sunt foarte multe aplicatii pentru camera care adauga tot felul de efecte pozelor si sunt o multime de utilizatori ale acestora, insa exista si persoane carora nu le plac “brizbriz-urilie” si vor sa faca o fotografie buna atunci cand este nevoie.

Desigur ca avem la dispozitie si astfel de aplicatii dedicate doar camerei cu cateva optiuni pentru imbunatatirea calitatii imaginilor, insa nu mereu functioneaza asa cum am vrea si cei mai multi utilizatori folosesc aplicatia de camera preinstalata care de obicei nu vine cu prea multe setari si reglaje din pacate.

descărcare (2)

A Better Camera este o aplicatia ca oricare alta, se gaseste in Google Play gratuit sau putem instala versiunea Pro care costa numai 3,5 lei.
Ce pot sa spun despre aceasta aplicatie este ca se descurca foarte bine in mai toate conditiile, avem reglaje manuale pentru ISO, Balanta de alb, Auto Focus, Expunere, Scena, Histograma si lista continua, avem chiar si o functie noua implementata, numita DRO care promite imbunatatirea imaginilor, un fel de HDR vazut prin ochiul uman sau cel putin asa il descrie dezvoltatorul ce face parte din comunitatea XDA, nu ca ne-ar surprinde deoarece ne-am obisnuit sa vedem aplicatii foarte bune de la acesti dezvoltatori independenti.

Dupa cum puteti vedea, avem optiuni pentru Scena, putem selecta un portret, un peisaj, fotografii sportive sau sa surprindem un apus, putem face panorame, avem si o optiune pentru inlaturarea obiectelor nedorite din cadru si multe altele pe care va las sa le descoperiti singuri.

descărcare
Dupa cum spuneam, aplicatia este gratuita in Google Play insa avem aici si versiunea platita dar nu stiu ce functii sunt deblocate deoarece par identice, oricum este o aplicatie foarte buna insa este posibil sa nu functioneze pe toate telefoanele.