Acasă Stiri despre telefoane

Odys Neo 6 4G, cel mai ieftin telefon de 6″ de la eMag la inceput de 2016

3

Odys Neo 6 4G, cel mai ieftin telefon de 6″ de la eMag la inceput de 2016 – Cand spun ieftin, pai e chiar ieftin pentru un telefon cu o diagonala atat de mare, insa daca vom arunca un ochi si pe tabelul cu specificatii, gadem putin pe ganduri. Si spun asta deoarece specificatiile se bat oarecum cap in cap, avem 4G si 2 GB de RAM dar o rezolutie a ecranului foarte, foarte slaba.

Imi plac telefoanele cu diagonala de 6″ si chiar am unul, asta este motivul pentru care Odys Neo 6 4G mi-a atras atentia. se pare ca firma Odys are si un site oficial, site in limba germana insa acest telefon este vandut de un partener eMag, in eMag Marketplace. Iata si specificatiile tehnice ale acestui telefon cu pret bun, link catre oferta gasiti la sfarsitul articolului. 

yy

Am incercat sa gasesc din mai multe surse specificatii cat mai complete:

[komper_form advanceselect=yes/no noheader=yes/no newwindow=yes/no maxitem=xcategory=x ]

[komper pid=93 category=1]

Ok, remarc memoria RAM suficienta, memoria interna destul de mare, insa bateria pare cam mica pentru ecranul de 6″ chiar daca el are o rezolutie foarte mica. Totusi, pentru cei ce vor un telefon mare si nu au un buget generos, Odys Neo 6 4G poate fi o solutie mai ales ca el are un pret de numai 629 lei, oferta completa AICI.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.